Un nou SENS UNIC în Ploiești

Publicat in Trafic 16 Decembrie 2014 824 ori
Google+ WhatsApp
Un nou SENS UNIC în Ploiești
Un nou SENS UNIC în Ploiești

Primăria municipiului Ploieşti informează cetăţenii că, începând de marti, circulaţia auto pe strada Ghimpaţi se va desfăşura în regim de sens unic, pe direcţia de mers strada Ghighiului – Bulevardul Bucureşti.

 

Măsura a fost adoptată în şedinţa Comisiei Municipale pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei la solicitarea Poliţiei municipiului Ploieşti – Biroul Rutier, în vederea creşterii gradului de fluenţă rutieră, având în vedere numărul mare de autovehicule care suntatrase zilnic în zona Centrului Militar de Tratament Ambulatoriu M.A.I. Ploieşti şi a Centrului Multifuncţional de Pregătire Schengen, situate pe strada Ghimpaţi.

Biroul Autorizare Transport Public Local din cadrul Direcţiei Tehnic Investiţii a municipalităţii va duce la îndeplinire măsura de mai sus prin montarea indicatoarelor rutiere corespunzătoare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.