Ce AMENZI riști dacă arunci gunoaie și mucuri de țigară pe geamul mașinii

Publicat in Trafic 11 Decembrie 2014 1818 ori
Google+ WhatsApp
Ce AMENZI riști dacă arunci gunoaie și mucuri de țigară pe geamul mașinii
Ce AMENZI riști dacă arunci gunoaie și mucuri de țigară pe geamul mașinii

Parlamentarii au decis să modifice Legea 515 privind gospodărirea localităţilor urbane şi rurale, instituind amenzi foarte mari pentru aruncarea gunoaielor pe stradă.

 

Astfel, potrivit proiectului de lege, aruncarea resturilor menajere, a obiectelor şi a lichidelor pe ferestrele apartamentelor, dar şi aruncarea la întâmplare a gunoaielor şi a mucurilor de ţigară din autovehicule vor fi sancţionate cu amendă de la 1.000 de lei la 2.500 de lei.

"Este o măsură bună pentru că trebuie să avem grijă de mediul înconjurător. Responsabilitatea de a pune în aplicare aceste modificări legislative aparţine guvernului. Suntem în comunitatea europeană şi putem lua şi noi lucrurile bune de la ei. Trebuie să stopăm sau să mai limităm aceste nereguli. Sperăm ca prin mărirea amenzilor să îi determinăm pe oameni să nu mai arunce gunoaie în stradă", a declarat deputatul Ioan Dîrzu, unul dintre semnatarii iniţiativei legislative, pentru realitatea.net.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.