Un autoturism a luat foc in centrul Ploiestiului

Publicat in Trafic 27 Octombrie 2014 771 ori
Google+ WhatsApp
Un autoturism a luat foc in centrul Ploiestiului
Un autoturism a luat foc in centrul Ploiestiului

În ultimele 72 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

 

            În municipiul Ploieşti, strada Palanca, echipajele de pompieri au intervenit cu o motopompă pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie, inundată pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp.

 

            În localitatea Sinaia, strada B-dul Carol I, echipajele de pompieri au intervenit pentru a transporta o femeie, în vârstă de 85 de ani, de la ambulanţa SAJ Prahova la domiciliu.

 

            În localitatea Sinaia, strada Aleea Dichiu, echipajele de pompieri au intervenit cu o motopompă pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc de locuinţe, inundat pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp.

 

            În comuna Valea Doftanei, sat Trăisteni, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

A ars: anexa construit din astereală lemn pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp.

Cauza probabilă: efect termic – coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

            În comuna Săhăteni, sat Săhăteni, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi ambulanţa SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.

 Au ars: acoperişul construit din astereală lemn şi învelitoare ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp, bunuri de uz casnic şi mobilier.

 Cauza probabilă: jar sau scântei – coş de fum deteriorat.

 

            În municipiul Ploieşti, strada Gheorghe Doja, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Au ars: elemente din material plastic şi textile.

Cauza probabilă: scurtcircuit electric – cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

            În municipiul Ploieşti, strada Grăniceri, echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la două imobile.

           

La primul imobil au ars: acoperişul construit din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp şi articole de uz casnic depozitate în pod. Incendiul s-a propagat şi la imobilul invecinat unde a arsacoperişul construit din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 5 mp.

Cauza probabilă: efect termic – coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

 

            În municipiul Ploieşti, strada Aleea Crizantemelor, echipajele de pompieri au intervenit pentru a transporta un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din locuinţă la ambulanţa SAJ Prahova.

 

Echipajele SMURD au intervenit în 63 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.