Traficul din Ploiesti o ia razna. Se inchid intersectii si strazi importante

Publicat in Trafic 27 August 2014 1564 ori
Google+ WhatsApp
Traficul din Ploiesti o ia razna. Se inchid intersectii si strazi importante
Traficul din Ploiesti o ia razna. Se inchid intersectii si strazi importante

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Directia Tehnic Investitii, informeaza ploiestenii ca se va restrictiona circulatia auto la intersectia Sos. Nordului – str. Andrei Muresanu - str. Rapsodiei.

 

 

 

Masura a fost luata pentru continuarea lucrarilor de modernizare a liniei de tramvai 102, etapa I. In intersectia sos. Nordului – str. Andrei Muresanu se vor executa lucrari de extraexcavatie, asternere balast stabilizat, balast, asfalt BAD 25, ecran de protectie, plasa de armare, dispunerea si calarea sinelor, sudarea sinelor, turnarea betonului, asfaltare, etc.

 

De aceea, se suspenda circulatia autovehiculelor pe sensul de circulatie str. Raspodiei – str. Andrei Muresanu.

 

Sensurile de circulatie pe Soseaua Nordului vor ramane aceleasi si se va permite circulatia atat a autoturismelor cat si a mijloacelor de transport in comun. In zona sunt montate semnele de circulatie corespunzatoare si balizele aferente.

 

De asemenea, se va inchide circulatia auto pe str. Nicolae Balcescu, tronsonul cuprins intre str. Mihai Bravu si str. Dr. Dumitru Bagdazar, incepand cu 1 septembrie 2014.

 

Masura a fost luata pentru continuarea lucrarilor de modernizare a liniei de tramvai 101, etapa II.

 

Circulatia auto se va face pe rutele ocolitoare, in conformitate cu Planul de Management de Trafic aprobat de Inspectoratul Judeteam de Politie Prahova – Serviciul Rutier.

 

In zona sunt montate semnele de circulatie corespunzatoare si balizele aferente.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.