Accident grav in Filipestii de Padure. O fetita a murit, fratele ei - grav ranit!

Publicat in Trafic 26 August 2014 Actualizat: 26 August 2014 4496 ori
Google+ WhatsApp
Accident grav in Filipestii de Padure. O fetita a murit, fratele ei - grav ranit!
Accident grav in Filipestii de Padure. O fetita a murit, fratele ei - grav ranit!

Un accident teribil s-a produs, marţi, la Filipeştii de Pădure, în Prahova. O fetiţă de 5 ani, victimă a accidentului rutier, a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite.

 
 

Fetiţa, grav rănită la nivelul abdomenului, a decedat înainte de a fi transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti, potrivit Agerpres. Copila a murit în ambulanţă, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, din cauza unor rupturi ale organelor interne.

 

În acelaşi accident, a fost rănit grav şi un băieţel de 9 ani, fratele micuţei decedate. Acesta a suferit traumatisme tot la nivel abdominal, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti unde i se acordă îngrijiri medicale.

 

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Din primele date de la faţa locului, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. În impact au mai fost răniţi uşor şi părinţii celor doi copii.

 

"Din primele cercetări reiese că femeia care conducea autoturismul pe drumul fără prioritate nu a acordat prioritate de trecere şi a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Din impact a rezultat decesul fetiţei de 5 ani şi rănirea gravă a altui copil, în vârstă de 9 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. Maşina în care era fetiţa circula cu viteză", a declarat, la România TV, Georgian Drăgan, reprezentant al Poliţiei Prahova.



Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.