Mii de şoferi au fost executaţi silit de CNADNR deşi îşi plătiseră amenzile

Publicat in Trafic 13 August 2014 3618 ori
Google+ WhatsApp
Mii de şoferi au fost executaţi silit de CNADNR deşi îşi plătiseră amenzile
Mii de şoferi au fost executaţi silit de CNADNR deşi îşi plătiseră amenzile

Mii de şoferi s-au trezit cu conturile blocate deşi şi-au plătit amenzile. Compania Naţională de Autostrăzi îi execută silit pentru că nu ar fi plătit şi o taxă de penalizare care a fost scoasă din lege în anul 2012.

Potrivit legii din 2011, şoferii care circulau fără rovinietă riscau o amendă de până la 500 de lei, dar şi o taxă de penalizare ce mergea către CNADNR în valoare de 28 de euro.

În 2012, legea s-a modificat, iar acest tarif de penalizare a fost eliminat. În prezent, însă, sunt mulţi şoferi care au fost prinşi circulând fără rovinietă în 2011 şi care au hotărât să plătească doar amendă. Cum această penalizare a fost scoasă între timp, nu au mai considerat că trebuie să plătească şi cei 28 de euro către CNADNR.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri a decis însă chiar înainte ca termenul de prescriere să se împlinească să le trimită acasă decizia de executare silită acestor şoferi şi să le blocheze conturile, deşi aceştia şi-au plătit amenda.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.