Pe Valea Prahovei se circulă bară la bară, drumul Piteşti-Rm. Vâlcea e închis. Vezi rute ocolitoare

Publicat in Trafic 02 August 2014 2973 ori
Google+ WhatsApp
Pe Valea Prahovei se circulă bară la bară, drumul Piteşti-Rm. Vâlcea e închis. Vezi rute ocolitoare
Pe Valea Prahovei se circulă bară la bară, drumul Piteşti-Rm. Vâlcea e închis. Vezi rute ocolitoare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră pe sensul de urcare al DN1 Ploiești – Brașov se desfășoară îngreunat în zona orașului Comarnic și la ieșirea din stațiunea Sinaia către Bușteni.


 

 

Traficul s-a aglomerat de sâmbătă în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, maşinile rulând în coloane lungi în zona oraşului Comarnic, dar şi la ieşirea din Sinaia, către Buşteni.

 

Potrivit recomandărilor Infotrafic, conducătorii auto care doresc să se deplaseze de la Ploieşti spre Braşov sunt sfătuiţi să utilizeze DN1A Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

 

De asemenea, sâmbătă la prânz se circulă ușor îngreunat în judeţul Mehedinţi, pe DN57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 27, în zona localității Dubova, din cauza căderii unor pietre de pe versanți pe carosabil. Traficul pe acest tronson nu este foarte intens.

 

Se mai reaminteşte că că în perioada 1 august, ora 23:00 - 3 august, ora 14:00, în judeţul Argeş, DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea este închis între kilometrii 122 şi 123, în zona Valea Ursului, în vederea executării lucrărilor de reparaţii la podurile afectate de viituri în ultimele zile.

 

Conducătorii de autoturisme şi de alte categorii de autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone pot folosi următoarele rute ocolitoare:

 

-DN7 Râmnicu Vâlcea - Blidari, DN73C Aldeşti - Curtea de Argeş (tronson pe care este restricţionat traficul greu din cauza unor alunecări de teren), DN7C Curtea de Argeş - Bascov, traseu valabil şi în sens invers;

 

-DN1 Veştem - Braşov, DN1 Braşov - Ploieşti - Bucureşti (A3 Ploieşti - Bucureşti), traseu valabil şi în sens invers.

 

Rute ocolitoare valabile pentru toate categoriile de autovehicule, inclusiv pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone:

 

-DN64 Râmnicu Vâlcea - Drăgăşani - Găneasa, DN65 Găneasa - Slatina -Piteşti, traseu valabil şi în sens invers;

 

-DN1 Veştem - Braşov, DN1A Braşov - Cheia - Ploieşti - Bucureşti (A3 Ploieşti - Bucureşti), traseu valabil şi în sens invers.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.