Atentie, soferi! Trafic de cosmar in zona Mc'Donald's Nord

Publicat in Trafic 29 Mai 2014 1706 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, soferi! Trafic de cosmar in zona Mc'Donald's Nord
Atentie, soferi! Trafic de cosmar in zona Mc'Donald's Nord

In noaptea de vineri, 30 mai, spre sambata, 31 mai, intre orele 22.00 - 08.00, APA NOVA Ploiesti, prin SC Acvatot SRL, va executa lucrari pe B-dul Republicii, la intersectia cu Soseaua Nordului, pe sensul de mers dinspre Centrul Municipiului inspre Cartierul Albert.

 

 

Aceste lucrari se desfasoara in cadrul proiectului „Reabilitare retea apa pe Soseaua Nordului – B-dul. Republicii CV9-CV10” si sunt conditionate de investitiile Primariei Municipiului Ploiesti pentru reabilitarea liniilor de tramvai.

 

Deoarece circulatia rutiera va fi semnificativ restrictionata, rugam participantii la traficul rutier sa respecte semnalizarea indicatoarelor rutiere montate in zona si le recomandam, in masura in care este posibil, sa aleaga rute ocolitoare.

 


Eventualele reclamatii si solicitari de informatii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiesti, la numarul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reteaua Romtelecom, iar din alte retele de telefonie fixa sau mobila la numarul 0244 407630 (apel taxabil).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.