Rute ocolitoare pentru autobuze, în Ploieşti, de Ziua Europei

Publicat in Trafic 09 Mai 2014 3105 ori
Google+ WhatsApp
Rute ocolitoare pentru autobuze, în Ploieşti, de Ziua Europei
Rute ocolitoare pentru autobuze, în Ploieşti, de Ziua Europei

Vineri, 9 mai, în Ploieşti au loc o serie de manifestări prilejuite de Zila Europei, Ziua Independenţei de Stat a României şi Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război mondial. Astfel, în mai multe zone ale Ploieştiului vor avea loc ceremonii militare şi religioase.

 

 

Pentru actiunea de la Monumentul Vanatorilor din zona Garii de Sud, se impune reorganizarea transportului pulic local astfel: intre orele 10,30 - 12,30 traseele cu parcurs pe Bd.Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud, pe strada Bobalna la sensul spre sud, respectiv pe strada B.P. Hasdeu la sensul de deplasare dinspre sud spre centru.

 

Traseele 1, 30, 32/32 barat si 401, la sensul spre centru, nu vor mai intra in Gara de Sud.

 

In acest interval orar, traseul 444 va circula pana la Bariera Bucuresti, iar traseului 444 barat, pe sensul spre Bariera Rudului, va circula din B-dul Bucuresti pe str. B.P. Hasdeu, B-dul Independentei, str. Golesti, str. Radu Stanian, B-dul Independentei,str. Bobalna, Anul 1907, Rudului.

 

sursa: Republicanul.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.