Accident la Comarnic. Trafic îngreunat

Publicat in Trafic 30 Aprilie 2014 3458 ori
Google+ WhatsApp
Accident la Comarnic. Trafic îngreunat
Accident la Comarnic. Trafic îngreunat

Traficul pe DN 1, spre munte, a fost îngreunat, timp de câteva zeci de minute, pe ambele sensuri din cauza producerii unui accident în zona localităţii Comarnic, din judeţul Prahova, potrivit Infotrafic.

 

 

La kilometrul 114 + 700 metri al DN 1 au fost îndepărtate obstacolele de pe carosabil rezultate în urma producerii unui accident de circulație, iar în aceste împrejurări, la fața locului, traficul rutier a fost reluat în condiții normale. Polițiștii rutieri acționează în zona respectivă pentru fluidizarea circulației și restabilirea situației la parametrii de dinaintea accidentului.

 

 În această după-amiază, la kilometrul 114 + 700 metri al DN 1, în afara localității Comarnic, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, soldat cu rănirea unei persoane, iar la fața locului s-a circulat pe o singură subdiviziune a drumului public, alternativ, în ambele direcții de deplasare. Din acest motiv, pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1, autovehiculele au circulat îngreunat, în coloane cu lungimea de aproximativ un kilometru și jumătate.


 
Având în vedere mecanismul producerii acestui eveniment de circulație, serviciul Infotrafic atenția conducătorilor auto că este necesar să se recurgă în permanență la adoptarea unui comportament preventiv, exprimat, în general, prin vigilență, deplasarea cu viteză redusă, asigurarea temeinică înainte de executarea manevrelor periculoase (depășiri riscante, schimbarea benzii de circulație etc.). 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.