Accident pe DN1 A, la Corlatesti. O persoana a fost ranita

Publicat in Trafic 30 Aprilie 2014 2891 ori
Google+ WhatsApp
Accident pe DN1 A, la Corlatesti. O persoana a fost ranita
Accident pe DN1 A, la Corlatesti. O persoana a fost ranita

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 13:40, traficul rutier se desfășoară în condiții normale la locul producerii accidentului de circulație din localitatea Corlătești a județului Prahova.

 

 

Astăzi, circulația autovehiculelor a fost blocată pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1A Centura de Est a municipiului Ploiești, în localitatea Corlătești, din cauza unui accident rutier ce s-a petrecut în jurul orei 12:40, în care au fost implicate două autoutilitare.

 

Până în acest moment se cunoaște că, pe lângă pagubele materiale, din accident a mai rezultat rănirea unei persoane aflate în vehiculele implicate în coliziune.

 

Având în vedere mecanismul producerii acestui eveniment de circulație, atragem atenția conducătorilor auto că este necesar să se recurgă în permanență la adoptarea unui comportament preventiv, exprimat, în general, prin vigilență, deplasarea cu viteză redusă, asigurarea temeinică înainte de executarea manevrelor periculoase (depășiri riscante, schimbarea benzii de circulație etc.) ș.a.m.d.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.