Soselele din Prahova, blestemate! 32 de persoane au murit de la începutul anului. Apelul oamenilor legii

Publicat in Trafic 05 Septembrie 2022 379 ori
Google+ WhatsApp
Soselele din Prahova, blestemate! 32 de persoane au murit de la începutul anului. Apelul oamenilor legii
Soselele din Prahova, blestemate! 32 de persoane au murit de la începutul anului. Apelul oamenilor legii

42 pentru acordarea priorității de trecere pietonilor.

Astfel, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002, au fost aplicate 55.161 de sancțiuni, dintre care 13.503 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 325 pentru nerespecatrea prioritate pietoni, 1.983 pentru indisciplina bicicliștilor, 3.166 pentru indisciplina pietonilor și 531 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

De asemenea, au fost reținute 2.786 de permise de conducere. Dintre ele, 698 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză (640 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h și 58 pentru depășirea cu mai mult de 70 km/h), 772 pentru consumul de alcool (contravenție). 325 au fot retrase neacordare prioritate de trecere pietonilor și 384 pentru neacordare prioritate de trecere vehiculelor.

La nivelul județului, polițiștii au retras 1.502 certificate de înmatriculare/înregistrare. Dintre ele, 1.097 (73%) au fost retrase pentru deficiențe tehnice. Restul de 405 au fost pentru alte situații. Au fost retrase și 263 de plăcuțe de înmatriculare. 39 de vehicule au fost imobilizate.

De asemenea, au fost constatate 675 de infracțiuni la regimul rutier. Dintre ele, 279 reprezentând alcoolemie peste limita admisă. Alte 234 au fost infracțiuni de conducere fără permis, sau cu permis de conducere necorespunzător categoriei vehiculului, retras, anulat ori suspendat. 46 de infracțiuni au fost de conducere sub influența unor substanțe psihoactive și 116 de alte abateri.

Prahova, într-o baltă de sange!Apelul oamenilor legii
"Acțiunile polițiștilor de la rutieră au drept scop prevenirea evenimentelor grave din trafic, iar respectarea regulilor de circulație de către toți cetățenii ar reduce semnificativ tragediile care se întâmplă în jurul nostru.

Deși statistica ne arată că numărul și consecințele accidentelor rutiere sunt în scădere, dramele care se întâmplă pe drumurile din țară ne cutremură de fiecare dată.

De aceea, facem un apel la toți participanții la trafic să circule cu respectarea legii – doar așa putem fii cu toții în siguranță", au menționat reprezentanții IJP Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.