Autobuzele din Ploiesti, impanzite de politisti. Afla aici motivul

Publicat in Trafic 19 August 2022 1905 ori
Google+ WhatsApp
Autobuzele din Ploiesti, impanzite de politisti. Afla aici motivul
Autobuzele din Ploiesti, impanzite de politisti. Afla aici motivul

*ACȚIUNE INFORMATIV PREVENTIVĂ A POLIȚIȘTILOR PRAHOVENI*

Ieri, 18 august a.c., în intervalul orar 15.00-17.00, poliţiştii Poliției Municipiului Ploiești și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au continuat acțiunile având ca scop asigurarea unui climat de siguranță în rândul călătorilor TCE, identificarea persoanelor care săvârșesc fapte ilicite, precum și întărirea sentimentului de siguranță publică în cadrul comunității.

Cei 26 de poliţişti au format 12 echipe care au urcat în cele mai importante mijloace de transport în comun care asigură transportul public pe raza municipiul Ploiești.

Astfel, aceștia au legitimat 24 de persoane, iar 16 dintre acestea au fost avertizate și informate cu privire la aspectele constatate.

Polițiștii au adresat recomandări tinerilor identificați în mijloacele de transport în comun și nu numai, pentru prevenirea situațiilor când aceștia sunt agresați verbal/fizic sau stânjeniți de anumiți factori externi.

De asemenea, au fost consiliați în ceea ce privește comportamentul cu tentă agresivă întâlnit mai ales în rândul copiilor de vârstă școlară, care implică un raport inegal de putere între persoanele implicate. Astfel de comportamente au caracter repetitiv și ambii copii implicați în proces pot suferi consecințe serioase și de lungă durată.

Totodată, au atras atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă de natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii, astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea prahoveană ca fiind una sigură şi civilizată.

*Nu în ultimul rând, polițiștii i-au sfătuit cu privire la faptul că în caz de nevoie, dacă au asistat ori au cunoștință despre comiterea vreunei fapte antisociale, să apeleze cu încredere la cel mai apropiat polițist sau să sune la apelul unic de urgență 112.*

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.