Rezultatele actiunilor IJP Prahova pe DN1. Val de amenzi si permise suspendate

Publicat in Trafic 16 Iunie 2022 566 ori
Google+ WhatsApp
Rezultatele actiunilor IJP Prahova pe DN1. Val de amenzi si permise suspendate
Rezultatele actiunilor IJP Prahova pe DN1. Val de amenzi si permise suspendate

TRAFICUL RUTIER DE PE DRUMUL NAȚIONAL 1, ÎN ATENȚIA POLIȚIȘTILOR PRAHOVENI

La data de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au organizat și desfășurat o acțiune pe Drumul Național 1, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe acest drum național, pentru verificarea legalității desfășurării transportului rutier public de marfă și persoane, avându-se totodată în vedere și abaterile săvârşirite de pietoni.

În acest context, au fost controlate peste 180 de autovehicule, fiind efectuate 50 de testări cu aparatul etilotest și 10 testări cu aparatul DrugTest.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, dintre care, 40 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru nerespectarea prevederilor privind portul centurii de siguranță, respectiv 1 pentru defecțiuni tehnice.

Din totalul sancțiunilor, 10 au fost aplicate conducătorilor auto care desfășoară transport public de marfă și persoane.

Au fost reținute 5 certificate de înmatriculare și 1 permis de conducere.

Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 25.500 de lei.

Respectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice și o conduită preventivă, vă pot salva viața!

_*Acțiunile în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere sunt desfășurate zilnic de polișitii rutieri prahoveni, în zonele predispuse accidentelor rutiere și nu numai, în vederea identificării persoanelor care comit abateri la regimul rutier, fie că vorbim de contravenții sau de infracțiuni contra siguranței traficului.*_

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.