Un ploieștean a încercat să reclame un șofer parcat ilegal. Trei instituții l-au ignora

Publicat in Trafic 23 Martie 2021 3361 ori
Google+ WhatsApp
Un ploieștean a încercat să reclame un șofer parcat ilegal. Trei instituții l-au ignora
Un ploieștean a încercat să reclame un șofer parcat ilegal. Trei instituții l-au ignora

Un ploieștean a încercat să reclame un șofer care și-a parcat mașina ilegal pe o trecere pentru pietoni, însă s-a lovit de nepăsarea a trei instituții.

Ploieșteanul ne-a trimis o fotografie cu mașina parcată pe trecerea pentru pietoni de la intrarea elevilor de la Colegiul Național Mihai Viteazul (foto sus) și ne-a spus că respectivul autoturism este parcat zilnic în același loc și același mod, blocând vizibilitatea șoferilor care vin dinspre clădirea Consproiect.

Inițial, bărbatul spune că a sunat la dispeceratul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești, unde i s-a transmis că acest lucru nu este competența lor, nu pot ridica mașini parcate ilegal și nici nu le pot bloca roțile celor parcate pe trecerile pentru pietoni.

Ulterior, ploieșteanul spune că a sunat la Poliția Locală Ploiești, instituție care poate constata și aplica sancțiuni pentru șoferii care parchează neregulamentar, dar aici i s-a transmis să sune la Secția nr. 1 Poliție Ploiești, deși mașina parcată neregulamentar era la doi pași de sediul instituției.

Când a sunat la dispeceratul Secției nr. 1 de Poliție, nici măcar nu i s-a răspuns la telefon, ne-a povestit bărbatul.

Sursa Ziarul Incomod

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.