Noaptea minţii! Groapă mare uitată între două porţiuni plombate recent, pe o arteră din Ploieşti

Publicat in Trafic 15 Martie 2021 526 ori
Google+ WhatsApp
Noaptea minţii! Groapă mare uitată între două porţiuni plombate recent, pe o arteră din Ploieşti
Noaptea minţii! Groapă mare uitată între două porţiuni plombate recent, pe o arteră din Ploieşti

Cum de n-au văzut-o?!? O groapă deloc neglijabilă a apărut pe Şoseaua Vestului, una dintre cele mai circulate străzi din Ploieşti, fix pe un tronson unde drumarii au intervenit recent pentru asfaltări. Ce e de-a dreptul bizar e că groapa a "supravieţuit" cu toate că şi înainte şi după ea sunt porţiuni plombate de puţin timp.

Problema a apărut pe tronsonul situat în apropiere de capătul de linie al traseului 44, vizavi de centrul comercial Balif, pe sensul de mers dinspre strada Malu Roşu spre nord.

O fotografie din zonă a apărut zilele trecute pe un grup de Facebook dedicat şoferilor din Ploieşti, unde autorul reclama că prezenţa aestei gropi mari - mai ales pe un tronson reabilitat, care-ţi dă un fals sentiment de siguranţă - reprezintă un pericol serios pentru trafic, de natură să ducă la manevre bruşte, care pot avea consecinţe nedorite. Astăzi, când am făcut fotografii în zonă, situaţia era aceeaşi. "Telegrama" a sesizat şi Primăria Ploieşti.

Situaţia acestei artere e ceva mai încâlcită, în condiţiile în care vechea administraţia vorbea nu cu mult timp în urmă despre un litigiu iminent cu firma care a lucrat aici în cadrul proiectului european de modernizare a liniilor de tramvai şi a carosabilului. Autorităţile ploieştene reclamau că drumarii au refuzat să efectueze lucrările de reparaţii, în baza garanţiei, în timp ce reprezentanţii firmei de construcţii invocau că au respectat întocmai documentaţia tehnică şi că problemele care au apărut între timp nu au fost din culpa lor.

Sursa Telegrama.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.