Crater apărut sub un drum judeţean din Prahova, între Băicoi şi Scorţeni

Publicat in Trafic 18 Decembrie 2020 405 ori
Google+ WhatsApp
Crater apărut sub un drum judeţean din Prahova, între Băicoi şi Scorţeni
Crater apărut sub un drum judeţean din Prahova, între Băicoi şi Scorţeni

O groapă de proporţii a apărut, cel mai probabil din cauza ploielor abundente, pe un drum judeţean din Prahova, la ieşirea din comuna Scorţeni. Craterul are aproape un metru în diametru şi s-a format sub platforma drumului, aici existând un risc evident de surpare.

Un cititor "Telegrama" ne-a trimis mai multe fotografii la redacţie şi povesteşte că groapa a apărut pe Drumul Județean 215, între satul Bordenii Mici din comuna Scorţeni şi oraşul Băicoi, în zona izlazului comunal.

Contactat de "Telegrama", primarul comunei Scorţeni, Iulian Barbu, a declarat că luat măsuri pentru semnalizarea şi izolarea zonei, astfel încât să evite un potenţial accident, şi a anunţat Consiliul Judeţean, care este administratorul drumului. "Am constatat că în urma ploilor abundente a apărut această groapă foarte mare şi am trimis de urgenţă o adresă către Consiliul Judeţean. Primăria, prin Poliţia Locală, a pus semne de avertizare şi monitorizează în continuare zone. Am luat legătura şi cu Poliţia Naţională", a declarat primarul Iulian Barbu.

Cel mai probabil, groapa s-a format din cauza ploilor abundente din ultimele zile, după ce apa s-a infiltrat pe lângă asfalt şi a erodat o parte din platforma drumului. Un astfel de fenomen a fost semnalat recent şi la Cornu, aici primele estimări fiind că groapa s-a format după topirea unei părţi dintr-un filon de sare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.