Controale ale Politiei Rutiere pe drumurile din Prahova. Transportatorii de marfa si persoane, luati in vizor

Publicat in Trafic 17 Decembrie 2020 365 ori
Google+ WhatsApp
Controale ale Politiei Rutiere pe drumurile din Prahova. Transportatorii de marfa si persoane, luati in vizor
Controale ale Politiei Rutiere pe drumurile din Prahova. Transportatorii de marfa si persoane, luati in vizor

În cursul zilei de ieri, în intervalul orar 08:30-12:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat o nouă acțiune pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane, pe DN1B, în Bucov.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate sau speciale.

Astfel, poliţiştii au verificat peste 35 de autovehicule destinate transportului public de persoane, precum și autovehicule destinate transportului de marfă. Au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru abateri la regimul rutier, în valoare totală de peste 3.400 de lei. Totodată, poliţiştii au efectuat peste 30 de testări cu aparatul etilotest.
Sănătatea și siguranța întregii comunități sunt prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că vor fi desfășurate și în perioada următoare activităţi de verificare și instruire, pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV-2 și pentru a proteja cetăţenii.

Recomandăm tuturor participanţilor la traficul rutier să adopte o conduită preventivă în trafic, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.