WhatsApp rescrie istoria. Curând, TOTUL SE VA SCHIMBA. Breaking news mondial

Publicat in IT&C 19 Septembrie 2018 1176 ori
Google+ WhatsApp
WhatsApp rescrie istoria. Curând, TOTUL SE VA SCHIMBA. Breaking news mondial
WhatsApp rescrie istoria. Curând, TOTUL SE VA SCHIMBA. Breaking news mondial

Echipa de IT din spatele aplicației WhatsApp au pus la cale un update revoluționar care este menit să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Echipa WhatsApp și-a propus să facă un update celei mai folosite aplicații din lume, dorindu-și să obțină un consum mai mic al bateriei telefonului, dar și o interfață mai prietenoasă pe timp de noapte.

Schimbarea va reduce luminozitatea totală a ecranului, astfel încât dacă aplicația este folosită pe timp de noapte, lumina să nu afecteze ochii utilizatorului.

În lumea aplicațiilor, un consumator foarte mare al bateriei este chiar ecranul device-ului. Updateul este conceput să crească „speranța de viață” a telefonului, astfel încât oamenii să fie mulțumiți.

O explicație mai complexă ar fi că echipa de IT va reduce prin diferiți algoritmi „lumina albastră” emisă de ecranul telefoanelor, astfel încât ochii utilizatorilor să fie mai protejați, scrie Dailymail.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.