Tinerii au început să câștige sute de dolari pe lună pe Instagram. Care este metoda

Publicat in IT&C 30 August 2018 1058 ori
Google+ WhatsApp
Tinerii au început să câștige sute de dolari pe lună pe Instagram. Care este metoda
Tinerii au început să câștige sute de dolari pe lună pe Instagram. Care este metoda
Un nou trend a apărut în rândul tinerilor din SUA, care vor să câștige ceva bani pe timpul vacanței de vară: postările plătite pe Instagram.

În timp ce unii se angajează temporar să îngrijească copii, ca vânzători de înghețată sau prin brutării, alții câștigă sute de dolari sau chiar mai mult, printr-o metodă nouă: postând conținut plătit pe conturile lor de Instagram.

”Când ai o slujbă trebuie să faci mai întâi multă pregătire. Apoi, fizic, trebuie să ieși din casă și să muncești mai multe ore pe zi. Însă poți face asta printr-o simplă postare, care nu durează. O simplă postare îți poate aduce 50 de dolari”, spune o fată de 13 ani din Pennsylvania, care a dorit să rămână anonim, pentru The Atlantic.

Luna trecută, ea a început să posteze pe Instagram mesaje sponsorizate către cei peste 8.000 de abonați ai săi. Iar până acum, spune ea, a câștigat câteva sute de dolari.

În general, tinerii găsesc greu un loc de muncă temporar, în special din cauza vârstei mici, însă Instagram este locul care nu ține cont de asta.

”Este cam cea mai ușoară metodă să faci bani, fără să fii vedetă pe internet”, spune și Mary, în vârstă de 14 ani.

Și într-adevăr, după cum spun tinerii americani, tot ce au ei nevoie este să dețină cel puțin un cont public de Instagram, minim 1000 de abonați și contacte cu brandurile de pe această rețea de socializare.

În general, cine are mulți followers, este contactat de marile branduri, iar negocierile au loc direct prin mesaje pe Instagram. Unele companii trimit diverse articole de îmbrăcăminte pe care tinerii să le poarte și să se fotografieze cu ele. Alte firme trimit direct fotografii, care să fie postate pe Instagram.

Unele companii plătesc pentru realizarea unor review-uri pozitive sau încearcă să intre ăn magazinele de modă. Asta este fake și îți distruge brandul. Este mai bine să lucrezi direct cu tineri, care să-ți spună opinia lor sinceră despre brandul tău. Hainele noastre sunt inspirate de cultură și de internet, iar tinerii au creat această cultură”, spune Helen Boogzel, CEO al companiei Boogzel Apparel.

În funcție de publicul pe care-l are respectiva persoană pe internet, o companie poate plăti între 5 $ și 20 $ pentru o postare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.