WhatsApp te va lăsa să ștergi mesajele jenante pe care le-ai trimis, inclusiv din telefonul destinatarului

Publicat in IT&C 14 Septembrie 2017 1275 ori
Google+ WhatsApp
WhatsApp te va lăsa să ștergi mesajele jenante pe care le-ai trimis, inclusiv din telefonul destinatarului
WhatsApp te va lăsa să ștergi mesajele jenante pe care le-ai trimis, inclusiv din telefonul destinatarului

Creatorii WhatsApp introduc deseori actualizări în aplicația lor de mobil, dar una dintre funcțiile iminente este așteptată cu sufletul la gură de fani.

Este surprinzător de mare numărul utilizatorilor de WhatsApp. La ultimul recensământ, a depășit 1,2 miliarde de indivizi. În contextul în care există foarte multe alternative atunci când vorbim de aplicații de chat, creatorii popularului WhatsApp nu pot ignora doleanțele utilizatorilor. Din acest motiv, în curând ne vom bucura de posibilitatea ștergerii mesajelor trimise.

Este imposibil să nu fi trimis vreodată un mesaj la supărare, la trei dimineața pe care să nu-l fi regretat în secunda doi după expediere. Tocmai din acest motiv, există foarte multe aplicații care îți permit să ștergi un mesaj după ce l-ai expediat. Până acum însă, WhatsApp nu se afla pe respectiva listă de programe.

Conform unei postări pe Twitter a WABetaInfo, nu mai avem mult de așteptat până când vom putea șterge un mesaje expediat anterior pe WhatsApp. S-ar putea să fie o chestiune de câteva zile sau câteva săptămâni până când respectiva actualizare va ajunge la toți utilizatorii platformei.

Prin intermediul acestui update, cea mai populară aplicație de chat de pe mapamond se va alinia la progrămele precum WeChat, Viber sau Telegram. În cazul WhatsApp, respectiva opțiune va fi intitulată Delete for everyone (Șterge pentru toți). Astfel, va fi foarte clar că un mesaj expediat nu va dispărea doar de pe ecranul telefonului tău, ci de pe al tuturor participanților la conversație.


whatsapp-android-feature

Singura condiție ca întregul mecanism să funcționeze, cum de altfel era de așteptat, implică să nu fi citit deja destinatarul mesajul cu pricina. Tu poți să-l ștergi, dar dacă a trecut deja prin fața ochilor persoanei căreia îi era destinat, gestul devine irelevant.

Din câte se pare, noua funcție este testată simultan atât pe iOS, cât și pe Android. Serverul responsabil de retragerea mesajelor este în funcțiune, iar unii utilizatori de WhatsApp beta deja se bucură de ea. Rămâne să vedem cât mai avem și noi de așteptat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.