Lansare iPhone 8 şi iPhone X/ LIVE TEXT

Publicat in IT&C 12 Septembrie 2017 1359 ori
Google+ WhatsApp
Lansare iPhone 8 şi iPhone X/ LIVE TEXT
Lansare iPhone 8 şi iPhone X/ LIVE TEXT

Lansare iPhone 8 şi iPhone X. Apple se pregăteşte să lanseze astăzi noi smartphone-uri. Cel mai aşteptat model este cel cunoscut sub numele de iPhone 8, dar se va numi, de fapt, iPhone X Edition, pentru a marca 10 ani de la lansarea primului telefon Apple.

De asemenea, compania va prezenta alte două noi modele de smartphone-uri, cunoscute ca iPhone 7S şi iPhone 7S Plus, dar care se vor numi, potrivit zvonurilor, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus.

 

Noul iPhone X va veni cu un design nou, bazat pe sticlă şi metal, display edge-to-edge, încărcare wireless şi chipset mult mai puternic decât cele din generaţiile anterioare (posibil hexa-core). iPhone X va avea un preţ care va porni de la 999 dolari în Statele Unite şi va renunţa complet la sistemul de autentificare prin amprentă TouchID. În locul acestei tehnologii va veni FaceID, o tehnologie avansată de recunoaştere facială, care funcţionează din orice unghi. Butonul Home de pe iPhone X va dispărea, acesta fiind înlocuit cu o bară software subţire, care îi va prelua funcţiile. Alternativ, utilizatorii vor putea folosi butonul lateral Power pentru a realiza câteva dintre funcţiile care erau atribuite pe Home, precum întoarcerea la meniul principal şi accesarea asistentei virtuale Siri.

 

Lansare iPhone 8 şi iPhone X. Funcţie de încărcare wireless cu viteză redusă pe iPhone X

 

În ceea ce priveşte funcţia de încărcare wireless de pe iPhone X, aceasta va oferi viteză doar la jumătate din viteza produselor concurente. Asta deoarece Apple nu beneficiază încă de o expertiză suficientă în domeniu, iar compania se află în „război” cu Qualcomm, unul dintre principalii furnizori de astfel de soluţii.  

Terminalul va putea fi precomandat, în ţările din primul val, începând cu 15 septembrie. Pe 22 septembrie terminalul va ajunge şi în magazinele fizice.

 

Noile modele din seria cunoscută sub numele de iPhone 7S (iPhone 8 şi iPhone 8 Plus) vor fi echipate cu un spate din sticlă şi ramă din oţel, în timp ce hardware-ul intern va fi comparabil cu cel de pe iPhone X.

 

Lansare iPhone 8 şi iPhone X. Un nou ceas inteligent şi Apple TV 4K

 

Alături de noi smartphone-uri, se pare că vom vedea şi un nou Apple Watch cu suport pentru conectivitate 4G şi un Apple TV cu suport pentru redare de conţinut 4K. 

 

Apple Watch 3 va primi noi funcţii. Printre acestea, cea mai importantă pare să fie conectivitatea wireless prin protocolul LTE, care asigură operarea dispozitivului chiar şi fără un smartphone. Astfel, aplicaţiile se pot conecta la internet direct, fără să mai treacă prin bluetooth şi Wi-Fi, iar dispozitivul va putea prelua şi iniţia apeluri de voce de unul singur. 

Apple TV ar trebui să facă în sfârşit tranziţia către rezoluţia 4K. Acesta va putea să redea conţinut de pe cele mai populare servicii de streaming la calitate maximă. 

 

Evenimentul de lansare va avea loc la noul cartier general al Apple din Cupertino şi va începe la ora (României) 20:00.

 

 

 

Lansarea iPhone X şi iPhone 8, în format LIVE TEXT: 

20:48 Trecem la Apple TV. Aşa cum ne aşteptam, dispozitivul suportă acum rezoluţie 4K. 

20:43 Preţurile la AW Series 3 încep de la 329 de dolari la versiunea fără LTE şi de la 399 de dolari versiunea cu eSIM. Aflăm în sfârşit că ceasul este rezisten la apă (cel puţin poate fi folosit de către înotători). Potrivit Apple, bateria va ţine „toată ziua”. 

20:25 Display-ul noului ceas are şi rol de antenă, iar carcasele Series 3 au aceleaşi dimensiuni cu cele ale Series 2. Dintr-un motiv necunoscut, rotiţa ceasului are capătul roşu. 

 

20:25 Apple Watch Series 3 dispune de o aplicaţie Workout redesenată, procesor dual-core mai rapid (cu 70%), altimetru şi poate detecta acum aritmia (bătăile neregulate ale inimii). Noul sistem de operare watchOS 4 va fi disponibil pe 19 septembrie. Ca design, Series 3 este similar cu modelele anterioare. Ceasul dispune, aşa cum s-a zvonit, de modem LTE (foloseşte acelaşi număr ca şi telefonul). SIM-ul folosit este unul electronic (eSIM). 

 

 

 

20:20 Se începe cu Apple Watch, produs despre care Tim Cook susţine că a înregistrat o creştere anuală de 50% de la lansarea celei de-a doua generaţii, devenind cel mai popular ceas din lume, peste Omega sau Rolex. 

20:10 Vă scutim de informaţiile despre noul cartier general al companiei din Cupertino şi ne vom concentra, în acest articol, pe produsele şi serviciile pe care compania le va lansa.  

20:05 Tim Cook, şeful Apple, a urcat pe scena Steve Jobs Theatre. El vorbeşte despre geniul lui Jobs şi despre faptul că cea mai mare realizare a co-fondatorului Apple nu este un produs, ci compania. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.