Adolescenții dezertează de pe Facebook

Publicat in IT&C 24 August 2017 1046 ori
Google+ WhatsApp
Adolescenții dezertează de pe Facebook
Adolescenții dezertează de pe Facebook

Rețeaua socială creată de Mark Zuckerberg se confruntă cu un dezinteres tot mai mare al utilizatorilor cu vârste de până la 17 ani, conform unui studiu efrectuat de analiștii companiei Emarketer.

Doar 14,5 milioane de utilizatori cu vârste între 12-17 ani vor accesa rețeaua în cursul acestui an, prognozează analiștii specializați în social media.

Cifra marchează o scădere a numărului de utilizatori din acest segment de vârstă, raportează Earmarketer, fapt care contrastează puternic cu creșterea numărului total de utilizatori până la pragul de 2 miliarde, raportat la sfârșitul acestei primăveri de rețeaua de socializare, dezvăluie digi24.ro.

Adolescenții americani, luați în calcul în cadrul aceste analize, tind să își dedice timpul destinat socializării în online pe alte rețele, care asigură un suport de imagine, precum Instagram și Snapchat.

Indiferența adolescenților față de serviciile promovate de Facebook anunță o viitoare criză pentru companie, în contextul în care rețeaua are nevoie de fidelizarea utilizatorilor de vârste fragee pentru amiza pe o creștere viitoare.

Și mai îngrijorător pare faptul că mulți dintre copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani se arată total indiferenți la postările de pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.