Brățara inteligentă care te salvează de la ÎNEC

Publicat in IT&C 22 August 2017 948 ori
Google+ WhatsApp
Brățara inteligentă care te salvează de la ÎNEC
Brățara inteligentă care te salvează de la ÎNEC

Te-ar putea salva de la înec! Dacă îți place să te bălăcești la mare, dar nu știi să înoți prea bine, brățara Kingii se transformă în colac de salvare. Este gadgetul ideal pentru tine vara aceasta!

Brățara Kingii poate fi folosită ca dispozitiv de salvare în cazul în care ești în pericol de înec. Printr-o comandă simplă, ea deschide un mic airbag și devine astfel un adevărat colac de salvare, care te va scoate imediat la suprafață. La fel ca în cazul cunoscutelor veste de salvare, trebuie doar să tragi de o manetă. Însă brățara este mult mai mică și mai confortabilă de purtat decât o vestă, informează getdatgadget.com.

Kingii este un dispozitiv foarte ușor, deci nu vei avea probleme să intri în apă sau chiar să înoți cu el. În plus, este reutilizabil, pentru că poți înlocui cartușul cu CO2 după ce l-ai folosit.

Desigur, inventatorii brățării gonflabile nu recomandă ca dispozitivul să fie folosit în loc de colac sau de vestă de salvare. Însă el asigură un plus de siguranță, astfel încât te poți bucura în liniște de activitățile care îți plac: înot, snorkeling, pescuit, caiac, surfing etc.

Povestea brățării Kingii este impresionantă. Tom Agapiades, fondatorul Kingii, spune că ideea i-a venit după ce un bun prieten a murit înecat, potrivit kingii.com. Asemeni lui, sute de oameni își pierd viața în fiecare an prin înec, tragedii care pot fi evitate prin simple măsuri de siguranță.

Cum te scapă brățara Kingii de la înec

Kingii este cel mai mic dispozitiv de acest fel din lume. Punga de culoare portocalie care se umflă la comandă este vizibilă de la distanță și asigură o bună suprafață de susținere.

Foto: Kingii.com

Trăgând de manetă, cartușul cu CO2 este eliberat și umflă imediat punga. În plus, brățara are o busolă specială încorporată, astfel că vei ști mereu în ce zonă te afli și vei fi ușor de găsit în caz de accident. De asemenea, are atașat și un fluier, pe care îl poți folosi ca să ceri ajutor.

Foto: Kingii.com

După folosire, punga trebuie dezumflată și pusă la loc în buzunarul special din brățară, iar cartușul cu CO2 trebuie înlocuit.

Kingii cântărește doar 168 de grame și poate fi folosit de tineri, adulți și chiar de bătrâni. Poate susține în siguranță o persoană de până la 130 kg. Dispozitivul costă 90 de euro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.