O soluţie IT dezvoltată de români, implementată în spitale din SUA

Publicat in IT&C 19 Ianuarie 2017 684 ori
Google+ WhatsApp
O soluţie IT dezvoltată de români, implementată în spitale din SUA
O soluţie IT dezvoltată de români, implementată în spitale din SUA

Compania locală Qualitance, specia­li­zată în furnizarea de soluţii software şi ser­vicii de consultanţă în domeniul tehnologic, a dezvoltat o platformă care le per­mite spita­lelor să-şi eficientizeze costurile şi resur­sele prin monitorizarea exactă a utili­ză­rii şi poziţiei echipamentelor me­dicale, pre­cum şi prin localizarea pacienţilor din inte­rio­rul unui spital.

Soluţia a fost dez­vol­tată pentru start-up-ul american Intelligent Location, iar valoarea proiectului va ajunge la final la câteva milioane de dolari. „În prezent suntem în faza 1.0 – variantă comercială. Am pornit proiectul la începutul lui 2016 şi am ajuns la varianta comercială la finalul anului. Parteneriatul cu Intelligent Locations este în plină des­fă­şu­rare, platforma urmând să fie îmbună­tă­ţi­tă în continuare. Vor urma şi variantele 1.1, 2.0 etc. Astfel că investiţia ar putea a­jun­­ge la final la multe milioane de dolari“, a de­cla­rat Ioan Iacob, CEO al Qualitance, com­­­panie cu afaceri de 6 milioane de euro anul trecut.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.