Poţi instala Windows 10 gratis, folosind această metodă

Publicat in IT&C 10 Ianuarie 2017 1281 ori
Google+ WhatsApp
Poţi instala Windows 10 gratis, folosind această metodă
Poţi instala Windows 10 gratis, folosind această metodă

Chiar dacă oficial, campania pentru upgrade gratuit la Windows 10 s-a încheiat încă de vara trecută, Windows 10 încă mai poate fi instalat gatuit pe orice PC echipat deja cu o versiune de Windows 7 sau 8.1, instalat folosind o cheie de licenţă originală.

Secretul este cunoaşterea unei portiţe lăsată de Microsoft pentru upgrade gratuit la Windows 10, oficial adresată doar unei categorii restrânse de utilizatori cu deficienţe de auz. Neoficial, metoda este disponibilă oricui parcurge paşii necesari, fără ca Microsoft să impună o verificare strictă a fiecărui utilizator eligibil.

Pentru a obţine upgrade gratuit la Windows 10 tot ce trebuie făcut este să descărcăm şi instalăm utilitarul Media Creation Tool, creat de Microsoft pentru a înlesni crearea unui disk boot-abil sau stick USB conţinând kit-ul de instalare Windows 10.


La final, sistemul de operare este instalat folosind opţiunea Upgrade, utilizatorii economisind între 119 dolari (costul unei licenţe Windows 10 Home) şi 199 dolari (Windows 10 Pro).

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.