Instagram are o nouă OPTIUNE

Publicat in IT&C 15 Decembrie 2016 844 ori
Google+ WhatsApp
Instagram are o nouă OPTIUNE
Instagram are o nouă OPTIUNE

Utilizatorii rețelei sociale Instagram au acum posibilitatea de a salva posturile prietenilor pentru a fi vizionate mai târziu.

 

Cea mai recentă versiune de Instagram include o funcție de bookmark similară celei cu același nume din browserele web. Plasată imediat sub postări, în partea dreaptă, aceasta permite salvarea imaginilor și a clipurilor video favorite.

Conținutul marcat în acest fel este salvat într-o listă, ce poate fi accesată din pagina propriului profil. Toate imaginile și clipurile salvate astfel sunt private - nu pot fi vizionate de altcineva și nici autorul nu este anunțat că cineva i-a salvat o postare.

Salvarea prin această modalitate nu presupune copierea propriu-zisă a conținutului în memoria telefonului, ci doar creare unei liste în cadrul aplicației care conține posturile favorite.

Spre deosebire de majoritatea noutăților lansate în ultimul an, care aveau clar un rol de monetizare pentru produsul deținut de Facebook, noua facilitate Instagram are scopul strict de a crește funcționalitatea aplicației - marcarea conținutului favorit fiind o opțiune clasică în rândul site-urilor de photosharing.

Noua facilitate este inclusă în versiunea 10.2 de Instagram pentru Android și iOS. În cursul săptămânilor următoare va fi disponibilă și în cadrul aplicației de Windows 10.

Instagram oferă opțiune de salvare a posturilor pentru vizionare ulterioară
Instagram oferă opțiune de salvare a posturilor pentru vizionare ulterioară

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.