Pokemon Go a fost invins! Aplicatia care i-a luat locul

Publicat in IT&C 23 Septembrie 2016 966 ori
Google+ WhatsApp
Pokemon Go a fost invins! Aplicatia care i-a luat locul
Pokemon Go a fost invins! Aplicatia care i-a luat locul

Jocul celor de la Niantic a fost timp de 74 de zile pe primul loc.

 


Pokemon Go nu mai este pe locul 1 in topul aplicatiilor cu cele mai mari venituri din Apple Store - timp de aproape 2 luni, Pokemon Go a fost liderul, generand 440 de milioane de dolari venituri atat in Apple Store, cat si in Google Play.

Performanta Pokemon Go, desi este impresionanta, este departe de recordurile all-time - Clash of Clans a fost pe primul loc timp de 347 de zile iar Candy Crush Saga pentru 109 zile. Firma de cercetare Sensor Tower a dezvaluit ca noul lider este Clash Royale.

Jocul lansat de Supercell la inceputul anului a lansat un update care a facut utilizatorii "sa cheltuiasca multi bani", spun cei de la Sensor Tower. Totusi, anul 2016 va ramane probabil anul Pokemon Go, aplicatia fiind descarcata de mai bine de 500 de milioane de ori de la lansare.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.