Aplicatia prin care poti transfera bani doar cu ajutorul lui Siri

Publicat in IT&C 13 Septembrie 2016 781 ori
Google+ WhatsApp
Aplicatia prin care poti transfera bani doar cu ajutorul lui Siri
Aplicatia prin care poti transfera bani doar cu ajutorul lui Siri

Un start-up din domeniul financiar infiintat in 2013, cu sediul la Berlin, a lansat un serviciu inedit, prin care clientii pot cere sau trimite bani prietenilor prin intermediul lui Siri, asistentul vocal al celor de la Apple.

 

N26 le permite utilizatorilor de iPhone sa le transfere bani prietenilor mult mai simplu decat printr-o tranzactie traditionala, rugand-o pe Siri sa faca acest lucru in locul lor.
De asemenea, clientii N26 pot cere bani de la alti prieteni de-ai lor care folosesc aplicatia bancii, prin serviciul iMessage al Apple, potrivit unui comunicat al companiei.

Utilizatorii trebuie doar sa-i spuna lui Siri cui vor sa-i trimita bani si care este suma, mentionand ca transferul sa fie facut prin aplicatia N26. Tranzactiile sunt limitate la 25 de euro.

"Clientii nostri pot transfera bani printr-o singura fraza. Nu exista ceva mai simplu decat atat", sustin oficialii bancii.
N26 se numara astfel printre companiile care incearca sa faca platile mai accesibile. Si Facebook a anuntat recent ca lucreaza la un serviciu prin care oamenii sa poata transfera bani prin aplicatia sa Messenger, care are peste un miliard de utilizatori in toata lumea.

Totodata, noi aplicatii precum Circle si Tilt ofera si ele posibilitatea de a trimite bani prin ferestrele de chat, folosind chiar emoticoane pentru ca serviciul sa fie mai distractiv.

Banca exclusiv digitala N16, infiintata in 2013, este unul dintre cele mai prolifice start-up-uri din Europa. Banca are peste 200.000 de clienti in Germania, Austria, Franta, Grecia, Irlanda, Italia, Slovacia si Spania.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.