Romanii, singurii europeni care primesc update Android Marshmallow 6.0 pentru Huawei

Publicat in IT&C 28 Iulie 2016 993 ori
Google+ WhatsApp
Romanii, singurii europeni care primesc update Android Marshmallow 6.0 pentru Huawei
Romanii, singurii europeni care primesc update Android Marshmallow 6.0 pentru Huawei

Ultima versiune de update este acum disponibila pentru majoritatea modelelor din gama Huawei, dar si pentru cele din gama Honor. Vezi comunicatul oficial.


Android Marshmallow 6.0 este disponibil doar pentru modelele de smartphone-uri open market, care nu apartin de un operator de telefonie local si care implicit, nu au software-ul personalizat de acesta.

Odată cu noul update, utilizatorii se primi o noua interfata, respectiv EMUI 4.0, care asigura o navigare mai fluida si un aspect nou pe care afisajul telefonului il va avea.

Noua versiune de software poate fi instalata de catre toți utilizatorii Huawei si Honor cu ajutorul aplicației HiCare, care poate fi descarcata din magazinul Google Play. Pentru instalare, utilizatorii trebuie sa incarce complet dispozitivul si sa efectueze urmatorii pasi:

1.Sa acceseze aplicatia HiCare;

2.Sa se asigure ca versiunea HiCare pe care o folosesc este cea mai recenta;

3.Sa accepte termenii si conditiile companiei Huawei;

4.Sa se asigure ca regiunea bifata este Europa, pe urma sa selecteze tara de origine, respectiv Romania;

5.Dupa aceea, este necesar sa selecteze pe rand, optiunile: OS Upgrade Early Adopters -> Apply -> System Update.

6.Dupa parcurgerea acestor pasi, noul update va fi instalat pe telefon.

Printre modelele Huawei care se bucura de noul update, se numara: Huawei P8lite (Single Sim și Dual SIM), Huawei P8 (Single SIM), Huawei Mate 7 (Single Sim și Dual SIM), Huawei GX8 (Single și Dual SIM) si Mate S (Single SIM), iar din gama Honor mentionam modelele: Honor 7 (Dual SIM), Honor 6 (Dual SIM), Honor 4C (Dual SIM), Honor 4X (Dual SIM) si Honor 5X (Dual SIM). Update-ul este disponibil pentru modelele comercializate pe plan local si achizitionate de la partenerii oficiali Huawei.

Romania este singura tara din Europa care beneficiază de noul update Android Marshmallow 6.0 aprobat pentru toate modelele Huawei și Honor.(yoda)

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.