O nouă schimbare anunțată de Facebook. Ce vei putea face de acum!

Publicat in IT&C 25 Iulie 2016 1027 ori
Google+ WhatsApp
O nouă schimbare anunțată de Facebook. Ce vei putea face de acum!
O nouă schimbare anunțată de Facebook. Ce vei putea face de acum!

Chiar dacă Facebook Live s-a bucurat de un succes enorm după lansarea sa din această primăvară, se pare că funcţia este încă într-un stadiu incipient, compania actualizând constant această componentă a reţelei de socializare.


Facebook pare să ia în considerare foarte mult feedback de la utilizatori, cel mai nou update oferind utilizatorilor avansaţi noi moduri de a filma şi de a interacţiona cu alţi utilizatori în timpul transmisiilor live, scrie Go4it.

Facebook oferea utilizatorilor posibilitatea de a transmite de pe contul personal material video live timp de 90 de minute cu posibilitatea de a salva clipul într-o formă care poate fi redată apoi oricând.

Noul update al funcţiei „live” prelungeşte însă timpul de înregistrare

Paginile puteau opta pentru fluxuri video nelimitate, însă acestea nu puteau fi însă salvate pentru mai târziu. Noul update al funcţiei „live” prelungeşte însă timpul de înregistrare la 4 ore, pentru cei care doresc să filmeze diverse evenimente cu o durată mai lungă. Aceste înregistrări vor fi apoi arhivate în mod normal, fiind salvate în tab-ul videos de pe profilul personal sau de pe pagină.

Mai mult, se pare că, dacă până acum toate transmisiile live obligau utilizatorul să vadă tot timpul pe ecran comentariile şi reacţiile prietenilor, noul update va oferi posibilitatea de a renunţa la acestea, o glisare de la dreapta la stânga pe ecran oprind afişarea lor, lăsând doar fluxul video pe ecran.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.