Noi schimbări pe Facebook: Ce se va întâmpla cu butoanele Like, Share, Follow şi Save

Publicat in IT&C 01 Iulie 2016 950 ori
Google+ WhatsApp
Noi schimbări pe Facebook: Ce se va întâmpla cu butoanele Like, Share, Follow şi Save
Noi schimbări pe Facebook: Ce se va întâmpla cu butoanele Like, Share, Follow şi Save

A venit momentul ca Facebook să schimbe designul butoanelor Like, Share, Follow şi Save. Facebook spune că a schimbat designul butonului Like în mare parte pentru mobile.

 

Designul original era grozav pentru experienţa pe desktop, dar faptul că traficul principal vine în prezent de pe mobile, Facebook a luat decizia să regândească designul butonului Like.

Modernizarea butonului Like înseamnă, potrivit reprezentanţilor Facebook, un engagement mai mare. Facebook spune că a văzut o creştere cu 6% mai mare la numărul de like în timpul testării noului buton.

În afară de butonul Like, Facebook a creat un nou design şi pentru Share, Follow şi Share. Butoanele Share şi Follow păstrează litera „f”, în vreme ce butonul Save vine cu o iconiţă bookmark.

buton like

Noile butoane vor fi disponibile şi în Instant Articles în săptămânile ce urmează şi vor putea fi găsite în partea de jos ale acelor pagini. Dacă până acum nu ţi-au apărut noile butoane, aşteaptă să le vezi în zilele sau săptămânile ce urmează. La fel ca la funcţia Live pe Facebook, actualizarea se va face treptat.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.