HP prezinta cel mai subtire laptop FOTO

Publicat in IT&C 07 Aprilie 2016 1203 ori
Google+ WhatsApp
HP prezinta cel mai subtire laptop FOTO
HP prezinta cel mai subtire laptop FOTO

Apple a inspirat ideea de notebook subtire si elegant cu al sau MacBook Air. Intel a sesizat potentialul, si a inventat gama ultrabook. Dupa care mai toti integratorii au adus pe piata astfel de modele. Dar acum HP ne prezinta cel mai subtire laptop lansat pana acum, Spectre, cu o grosime de numai 10.4 mm.

 

Acesta are o carcasa din aluminiu ranforsat si baza de fibra de carbon, pentru a mentine greutatea la numai 1.1 Kg. Si suntem asigurati ca nu s-au facut compromisuri in alte aspecte pentru a se ajunge la aceasta performanta. Adica atat performanta cat si autonomia ar trebui sa fie la inaltime.

Ca si configuratie Spectre contine procesoare Intel Core i5 6200U si Core i7 6500U de generatie Skylake, 8 GB de RAM si SSD-uri de maxim 512 GB. Ecranul este un IPS FullHD de 13.3″ (33.8 cm) protejat de sticla Gorilla 4, boxele stereo sunt de la Bang & Olufsen si beneficiaza de tehnologia proprietara HP Audio Boost, iar la conectivitate avem trei port-uri USB-C, doua compatibile Thunderbolt 3.

Inovativa este si bateria cu patru celule, alcatuita din doua bucati distincte pentru a fi cat mai subtire, ce confera o autonomie de 9.75 ore. Iar de racire se ocupa un sistem hiperbaric cu semnatura Intel. Pretul de plecare este de 1170 $, la precomanda incepand cu data de 25 aprilie 2016.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.