Lansările LG la CES 2016

Publicat in IT&C 06 Ianuarie 2016 Actualizat: 08 Ianuarie 2016 2560 ori
Google+ WhatsApp
Lansările LG la CES 2016
Lansările LG la CES 2016

LG a anunţat la CES 2016, târgul de electronice din Las Vegas, că vrea să intre în forţă în domeniul automobilelor, dar nu să producă un model propriu, ci să aducă tehnologia regăsită în smartphone-uri în interiorul maşinilor. Nu au fost uitate nici electrocasnicele companiei, care vor deveni mai inteligente şi performante.

 

În domeniul auto, gigantul coreean LG vrea să schimbe complet felul în care arată interiorul maşinilor. Compania vrea să înlocuiască materialele tradiţionale precum lemnul şi pielea, cu ecrane tactile.

Vom putea transforma toate suprafeţele din interiorul maşinii în ecrane frumoase, care să arate informaţii. Am creat un ecran panoramic lat, care se întinde mai bine de un metru pe întreg bordul maşinii. Am creat o nouă tehnologie radio, care oferă o lăţime a benzii de două ori mai mare decât cea oferită de 4G.”

În domeniul electrocasnicelor, LG a venit cu un televizor ultra HD, al cărui ecran are mai puţin de 3 milimetri grosime.

„O dimensiune care nu a mai fost atinsă până acum, 2,57 milimetri grosime. Doamnelor şi domnilor, este subţire cât patru cărţi de credit puse una peste alta.”

Nici frigiderul nu a fost uitat de avansul tehnologiei.

„Panoul exterior se luminează şi devine transparent atunci când îl atingi. Frigiderul „Signature” vine dotat şi cu o uşă automată. Un senzor va deschide automat uşa atunci când ai mâinile pline. ”

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.