Aplicații pe care trebuie să le ai în telefon

Publicat in IT&C 04 Iulie 2022 1633 ori
Google+ WhatsApp
Aplicații pe care trebuie să le ai în telefon
Aplicații pe care trebuie să le ai în telefon

 

Telefonul a devenit o extensie a vieții moderne. În ciuda faptului că îl folosești în fiecare zi, acesta nu ar fi la fel fără aplicațiile aferente. Indiferent că vrei să comanzi mâncare, să înveți să cânți la chitară sau îți dorești să vorbești cu cei dragi, o aplicație mobilă te ajută în acest sens. Având în vedere că există atât de multe aplicații în magazinele virtuale, uneori este dificil să o alegi pe cea potrivită ție. Poți alege să citești recenziile altor utilizatori. Cu toate acestea, de multe ori gusturile s-ar putea să nu coincidă. Drept urmare, s-ar putea să găsești o opțiune potrivită ție în rândurile de mai jos.

Orientare în spațiu

Dacă tot a sosit perioada vacanțelor, ar fi bine să te pregătești cu toate cele necesare din timp. În timp ce bagajul este ușor de făcut, trebuie să ții cont și de tehnologia pe care o iei cu tine.

În trecut nu puteai pleca într-o călătorie fără o hartă, sau chiar o busolă. Acele vremuri au trecut demult, iar acum tot ce ai nevoie pentru o călătorie reușită este telefonul mobil pregătit din timp cu toate aplicațiile de navigație.

Indiferent dacă optezi pentru Google Maps, Waze sau MapFactor, este bine de știut că o astfel de aplicație te scoate din orice încurcătură și chiar și oferă recomandări utile. Un sfat ar fi să descarci din timp harta locului pe care urmează să o vizitezi pentru a putea avea acces la ea chiar și fără internet.

Editare poze

Un alt aspect la care trebuie să te gândești în această vară și nu numai este editarea fotografiilor. Chiar dacă nu faci parte din categoria persoanelor care își editează pozele foarte mult, sigur există detalii care ar putea fi îmbunătățite prin intermediul unei astfel de aplicații.

Una dintre cele mai la îndemână opțiuni este Snapseed. Pe lângă faptul că este complet gratuită, ai și foarte multe opțiuni de editare. Poți redimensiona fotografiile, poți adăuga un filtru de culoare, poți elimina anumite detalii și multe altele.

Pe lângă aceasta mai poți alege și Photo Lab, VSCO sau Pixlr.

Dezvoltare personală

Există multe aplicații și resurse pe internet care te ajută să devii un strateg mai bun. Fie că vrei să aprofundezi un curs online pe care îl găsești pe LinkedIn sau vrei să încerci o experiență mai practică pe o platformă online dedicată blackjack cu toate variantele disponibile, precum și alte jocuri clasice cu cărți, ai multe opțiuni dintre care poți alege.

Toate aceste activități te ajută să gândești clar în orice situație ai avea în viață, te ajută să găsești soluții potrivite la orice piedică întâmpini și de ce nu, te ajută să evadezi din rutina de zi cu zi.

Aplicații meteo

Acest tip de aplicații fac parte din categoria celor menționate anterior. Cu alte cuvinte, indiferent dacă urmează să mergi într-o călătorie în străinătate, sau ți-ai propus o escapadă la noi în țară, o aplicație de acest tip te pregătește pentru toate situațiile.

Weahter Forecast este utilă deoarece îți arată prognoza meteo atât pentru trei zile cât și pentru următoare șapte. Așadar, vei ști din timp ce haine să-ți pui în bagaj. Dacă îți dorești mai multe detalii despre starea vremii, poți încerca Weather Forecast. Această opțiune este bună deoarece te ajută cu informații legate de presiunea atmosferică, umiditate, direcția vântului și alte detalii similare.

Manager de parole

După cum bine știi deja, o mare parte dintre aplicațiile și conturile pe care le folosești în fiecare zi necesită o parolă diferită. Pentru a preveni situațiile neplăcute, ar fi bine să ai salvate toate aceste parole la loc sigur.

Ei bine, un mod bun de a face acest lucru este printr-o aplicație mobilă care nu uită parola și te pune să îți resetezi contul și este disponibilă în orice moment.

LastPass este potrivită dacă îți dorești o aplicație care nu doar să salveze parolele pe care le folosești în mod curent dar să le și introducă de fiecare dată când ai nevoie de acestea. În plus, această aplicație poate completa la fel de rapid și formularele de pe internet pe baza datelor salvate.

În plus, poți încerca și Password Safe sau Bitwarden pentru protecția parolelor tale în orice moment.

Acestea sunt câteva idei de aplicații pe care ai putea să le încerci. Multe dintre aceste opțiuni sunt gratuite și utile oricui.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.