Analiza datelor tahografului - cum să alegi cel mai bun software pentru o companie de transport?

Publicat in IT&C 19 Aprilie 2022 942 ori
Google+ WhatsApp
Analiza datelor tahografului - cum să alegi cel mai bun software pentru o companie de transport?
Analiza datelor tahografului - cum să alegi cel mai bun software pentru o companie de transport?

Managerii de flote știu că analiza datelor tahografului este un lucru extrem de important și necesar, totodată. Înregistrarea datelor este impusă de lege și ajută la asigurarea faptului că șoferii respectă cerințele privind orele de serviciu. Cu toate acestea, înregistrarea și analiza manuală a datelor tahografului poate fi o activitate frustrantă și consumatoare de timp, în timp ce distrage atenția de la principala sarcină de lucru și anume gestionarea flotei de mașini.

Așadar, ce pot face managerii de flote pentru a simplifica lucrurile? O soluție este utilizarea unui software pentru analiza datelor de tahograf. Acest tip de software automatizează înregistrarea și analiza datelor tahografului, facilitând astfel respectarea legii de către administratorii de flote. 

Ce este un software pentru analiza datelor de tahograf?

Este un program ce permite managerilor de flote să analizeze informațiile înregistrate de un tahograf. Programul poate analiza datele de pe cardurile vehiculelor și cele ale șoferilor pentru a avea garanția că cerințele sunt îndeplinite. Procesarea manuală a acestor date este o activitate ce presupune multe ore de lucru, motiv pentru care un software pentru analiza datelor de tahograf poate fi un beneficiu extraordinar în înțelegerea datelor și reducerea riscului aplicării de amenzi sau sancțiuni. Timpul pe care îl economisiți prin automatizarea descărcărilor de date și a analizei tahografului poate fi utilizat pentru sarcini mai importante.

De ce este important să utilizați un software pentru analiza datelor de tahograf?

Rapoartele generate de un software pentru analiza datelor de tahograf nu arată doar faptul că un șofer a respectat legea, ci și dacă acesta a încălcat reglementările. Prin gestionarea precisă a informațiilor datorită utilizării unui astfel de program de analiză, puteți afla cu certitudine momentele în care șoferii dvs. nu se conformează.  

Iată ce puteți afla cu ajutorul unui software pentru analiza datelor de tahograf.

  • Analiza exactă a datelor de tahograf

Odată ce software-ul dvs. de analiză înregistrează datele de pe tahograf, puteți descărca datele de pe cardul conducătorului auto și tahograful digital, de fiecare dată când aveți vehiculele parcate la birou sau la depozit. Dacă aveți instalate tahografe digitale, puteți trimite aceste date direct către software-ul de analiză, în timp ce șoferii dvs. își desfășoară activitățile în mod uzual.

  • Automatizare a timpului de lucru 

Instalarea software-ului tahograf permite automatizarea întregii activităţi, fapt ce aduce pe de o parte economie de timp, pe de altă parte predictibilitate. Cu un astfel de instrument activitatea companiei poate fi planificată mai riguros, crescându-se randamentul. 

  • Servicii rapide, prompte ce contribuie la creșterea eficienţei

Orice nelămurite poate fi rezolvată instantaneu, întrucât softul vine sistem de comunicare inteligent, ce permite contact permanent. Astfel orice nelămurire sau problema, orice situaţie neașteptată își găsește rapid rezolvare. Datorită tehnologiei inovatoare afacerea funcţionează la flux continuu, fără probleme, fără erori. 

  • Conformitate

Cu Tachoscan Web - software pentru analiza datelor de tahograf instalat în vehiculele flotei dvs., puteți monitoriza progresul rutelor în timp real și primi notificări despre cele mai recente evoluții în ceea ce privește atât mașinile, cât și comportamentul șoferilor dvs. 

  • Controlul costurilor

Controlul și reducerea costurilor este un pas foarte important în managementul unei flote de mașini. Managerii de flote trebuie să revizuiască permanent informațiile relevante cu privire la vehicule și rute pentru a le putea îmbunătăți. Un software pentru analiza datelor de tahograf poate ține o evidență exactă a tuturor acestor date, recomanda modalități de reducere a consumului de combustibil și sugera moduri eficiente de susținere a unei funcționări sănătoase a flotei.

Cum alegi cel mai bun software pentru compania ta de transport?

În calitate de manager de flotă, este de datoria dvs. să vă mențineți afacerea la un nivel cât mai ridicat investind într-un software calitativ pentru analiza datelor de tahograf. Un astfel de program oferă toate datele necesare pentru a vă gestiona cât mai eficient flota de mașini. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți furnizorul potrivit pentru dvs. în acest sens, atât în ceea ce privește costurile, cât și eficacitatea și, astfel, să permiteți afacerii dvs. să prospere.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.