De ce să iei în considerare gambling-ul cu Bitcoin

Publicat in IT&C 27 August 2021 1500 ori
Google+ WhatsApp
De ce să iei în considerare gambling-ul cu Bitcoin
De ce să iei în considerare gambling-ul cu Bitcoin

Chiar dacă cryptomoneda Bitcoin a apărut doar de câțiva ani pe piață, aceasta s-a dezvoltat foarte mult și a început să fie integrată pentru diferite tipuri de plăți. Bitcoin-ul a ajuns să fie folosit chiar și industria gambling-ului online. Bitcoin-ul le-a permis cazinourilor online să depășească limitele de transparență și securitate, dar le-a oferit atât jucătorilor, cât și operatorilor alte beneficii. Dacă ești un jucător împătimit la cazinourile online îți recomand să încerci și Vlad casino, un cazino online românesc. Să vedem câteva avantaje ale Bitcoin-ului în industria gambling-ului față de banii normali.

Integritate verificată

Acest termen de integritate verificată este posibil să îl fi întâlnit foarte des în industria gambling-ului online, fiind și unul dintre cele mai importante avantaje care vin împreună cu cryptomoneda Bitcoin. Integritatea verificată le oferă cazinourilor oportunitatea de a se asigura de corectitudinea jocurilor. Asta înseamnă că îți permite ție ca jucător să verifici integritatea fiecărei runde de joc după ce a fost jucată. Chiar dacă fiecare joc în parte folosește un algoritm complex în spate, cazinourile online oferă sfaturi și tutoriale video despre cum să verifici corectitudinea jocurilor. Nu există, însă, o metodă universală de a face acest lucru, întrucât fiecare cazino online folosește metode diferite.

Tranzacții rapide și sigure

Pentru a putea începe să faci tranzacții cu Bitcoin este necesar să îți creezi un portofel virtual ce poate fi folosit și accesat numai cu un anumit cod cunoscut de tine. Totuși, este recomandat să folosești un portofel offline (sub formă de stick USB) pentru a scăpa de eventualele atacuri și furturi online. Există multe site-uri care oferă schimburi de bani pentru cryptomonede, deci ai de unde să alegi.

Un lucru foarte interesant în ceea ce privește Bitcoin-ul este securitatea acestuia. Fiecare tranzacție este înregistrată într-un registru digital ce poate fi accesat de către oricine din lume. Astfel, nimeni nu poate pretinde că a efectuat o tranzacție ce nu a avut niciodată loc. Unul din cele mai importante avantaje ale Bitcoin-ului pentru jucătorii la cazino este viteza transferurilor. Dacă depui o sumă mai mică nu va trebui nici măcar să îți creezi un portofel virtual. Banii îți vor ajunge în cont aproape instant.

Totuși, dacă alegi să depui sume mai mari, cazinoul nu îți va oferi instant fondurile, întrucât acestea trebuie să fie verificate. De obicei, acest proces durează undeva la 10-20 de minute. Un alt avantaj este și la retrageri. Odată ce tranzacția a fost confirmată, Bitcoin-ul va ajunge imediat în portofelul tău virtual. În comparație cu băncile, ale căror transferuri pot să dureze chiar și câteva săptămâni, transferul Bitcoin-ului este mult mai la îndemână.

Fără taxe

Cei de la cazinourile online nu percep taxe și impozite în ceea ce privește tranzacțiile cu Bitcoin. S-ar putea să ai anumite taxe mici atunci când cumperi cryptomoneda, însă acest lucru nu ține de cazino. Și nu doar atât, întrucât Bitcoin-ul este în continuă dezvoltare și nu este recunoscut în întreaga lume ca monedă de circulație, acesta nu poate fi nici impozitat. Astfel, depunerile cu Bitcoin sunt cea mai bună metodă pentru jucătorii la cazinourile online.

Nu este centralizat

Descentralizarea Bitcoin-ului înseamnă că banii tăi sunt numai ai tăi. Acest lucru înseamnă că tranzacțiile trec direct de la persoana A la persoana B și nu trebuie să fie aprobate de anumite bănci sau de instituții ale statului. Nimeni înafară de tine nu mai are acces la portofelul tău virtual și nimeni nu îți poate impune anumite taxe fără acordul tău.

Anonimitate

 

Bineînțeles, toate tranzacțiile cu Bitcoin sunt înregistrate în format digital, așadar nu există anonimitate completă. Totuși, pentru a cumpăra și folosi Bitcoin nu ai nevoie să îți dai identitatea nimănui, nici la portofelul virtual și în unele cazuri nici la cazinoul online. Nu este necesar să oferi date personale precum numele, data nașterii, adresa sau alte date. Poate pentru unii nu contează atât de mult, însă mulți jucători preferă această anonimitate pe care o oferă cryptomonedele.

Dezavantaje?

Deși Bitcoin-ul a apărut pentru prima dată în 2009 este considerată încă o metodă nouă de plată, în special la cazinourile online. În prezent, însă, există destul de multe cazinouri care oferă posibilitatea de a depune fonduri prin Bitcoin. Totuși, cele mai multe încă oferă metoda clasică de a depune bani. Vei avea mai puține cazinouri online din care să alegi dacă vrei să depui prin Bitcoin față de un jucător care alege metoda clasică de plată.

Chiar dacă descentralizarea a fost menționată ca un avantaj, aceasta poate fi în același timp și un dezavantaj. În cazul în care ai greșit adresa virtuală sau portofelul virtual spre care ai trimis Bitcoin-ul, acesta nu mai poate fi recuperat niciodată, întrucât se va pierde în blockchain. Așadar, tu ești responsabil de siguranța cryptomonedelor tale.

Un alt dezavantaj al Bitcoin-ului în sine poate fi volatilitatea sa. Numărul maxim de monede Bitcoin a fost limitat în trecut la 21 de milioane, iar mai bine de jumătate au fost deja minate. Astfel, moneda este departe încă de a fi stabilă, dar cu siguranță că în viitor se vor putea mina tot mai multe monede.

Anul 2021 a fost un an și bun și slab în ceea ce privește valoarea cryptomonedei. După ce a înregistrat uriașa sumă de aproape 70.000$, Bitcoin-ul a scăzut la aproape jumătate din valoarea sa în numai o lună. Acest lucru nu se întâmplă și cu alte monede decât în cazul unor evenimente speciale.

Concluzie

Chiar dacă există câteva dezavantaje în ceea ce privește Bitcoin-ul, avantajele sunt mult mai multe. Această cryptomonedă revoluționară a reușit să obțină un nivel al securității mult mai bun datorită tehnologiei inovatoare pe care o folosește. Pe lângă securitate, beneficiază de o anonimitate mult mai bună față de monedele normale, nu trebuie să plătești taxe și impozite pentru deținerea și folosirea ei și tranzacțiile se desfășoară mult mai rapid. Acesta este doar începutul, întrucât cu siguranță că în viitor tot mai multe cazinouri online o să ofere posibilitatea de a depozita fonduri cu Bitcoin.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.