Netflix se scumpește din februarie. Care sunt noile tarife la abonamente

Publicat in IT&C 06 Ianuarie 2021 2023 ori
Google+ WhatsApp
Netflix se scumpește din februarie. Care sunt noile tarife la abonamente
Netflix se scumpește din februarie. Care sunt noile tarife la abonamente

Netflix, popularul serviciu de streaming, își va scumpi abonamentele, astfel că milioane de utilizatori din toată lumea vor plăti cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an.

Facturi mai mari vor primi utilizatorii Netflix, începând cu luna februarie, în timp ce noile valori ale abonamentelor au fost deja plătite de persoanele care s-au abonat în luna decembrie.

Potrivit cotidianului „The Sun," abonamentul standard va crește de la 9,95 euro la 11.06 euro.

Cu acest abonament se poate vedea Netflix pe două dispozitive în același timp, cu rezoluție 1080p.

Va crește și abonamentul premium, care permite utilizarea a cinci dispozitive în format 4k (la producțiile care sunt disponibile) de la 13.27 euro la 15.48 euro, arată sursa citată.

Însă prețul va rămâne același la planul basic, care permite un singur dispozitiv, respectiv suma de 6,63 euro.

Potrivit reprezentanților Netflix citați în publicația „The Sun", noile tarife vor fi operate din data de 4 ianuarie 2021, urmând ca valoarea să se vadă în facturile din luna februarie.

În prezent, în România, abonamentul Netflix Premium este de 11.99 euro, ceea ce înseamnă că măririle noilor tarife ar putea fi mai mici.

Abonații care nu sunt de acord să plătească noile tarife pot oricând anula abonamentul, chiar din aplicație. Oricum, potrivit legilor europene, Netflix este obligat să-și înștiințeze oficial abonații de majorarea tarifelor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.