Angajații Facebook, atacați cu gaz sarin! Patru clădiri de birouri au fost evacuate

Publicat in IT&C 02 Iulie 2019 836 ori
Google+ WhatsApp
Angajații Facebook, atacați cu gaz sarin! Patru clădiri de birouri au fost evacuate
Angajații Facebook, atacați cu gaz sarin! Patru clădiri de birouri au fost evacuate

Patru clădiri ale companiei Facebook au fost evacuate luni, iar două persoane sunt suspectate că ar fi fost expuse la substanța toxică sarin, după primirea unui pachet, a anunțat un oficial din orașul Menlo Park, California, unde compania își are sediul, informează agenția Reuters, potrivit mediafax.

Cele două persoane care au intrat în contact cu pachetul suspect nu prezintă simptome de expunere la sarin, a declarat Jon Johnston, șeful serviciului de pompieri din orașul Menlo Park.

Oficialul a precizat că toate pachetele primite sunt în mod standard testate, iar în cazul unui pachet au fost depistate presupuse urme ale substanței sarin.

Anthony Harrison, un purtător de cuvânt la Facebook, a declarat că firma a evacuat patru clădiri.

„Autoritățile nu au identificat încă substanța găsită”, a precizat Harrison.

Potrivit Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC), sarinul este un agent chimic toxic sub formă lichidă și este inodor, incolor și insipid. Substanța se poate evapora și provoacă simptome în doar câteva secunde relatează agenția The Associated Press.

O picătură de sarin pe piele poate cauza transpirație excesivă și spasme musculare, iar expunerea la doze mari poate duce la paralizie și stop respirator.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.