Mari probleme pentru utilizatorii Whatsapp! Li se poate șterge contul în orice clipă

Publicat in IT&C 09 Octombrie 2018 979 ori
Google+ WhatsApp
Mari probleme pentru utilizatorii Whatsapp! Li se poate șterge contul în orice clipă
Mari probleme pentru utilizatorii Whatsapp! Li se poate șterge contul în orice clipă

Specialiştii în securitate cibernetică au lansat un avertisment de ultimă oră, care îi vizează pe toți utilizatorii de Whatsapp. Din caua tehnologiei avansate, hackerii le pot accesa conturile și chiar le pot șterge.

Toți utilizatorii de Whatsapp sunt în alertă, după ce au fost lansate mai multe informații potrivit cărora conturile lor sunt în mare pericol. Specialiștii în domeniu susțin că hackerii au găsit o breşă în serverele aplicaţiei cu ajutorul cărei pot citi mesaje sau chiar pot bloca conturile, scrie presa internațională.

După cum multă lume știe, aplicația Whatsapp este în strânsă legătură cu Facebook-ul, iar ambele platforme de comunicare sunt aceesate, zilnic, de milioane de utilizatori din întreaga lume. Recent, Facebook-ul a avut reale probleme din cauza unor hackeri inteligenți și foarte mulți utilizatori din întreaga lume au fost deconectați de pe conturile lor. Acum, specialiștii avertizează că atenția hackerilor s-a îndreptat către Whatsapp iar aceștia au nevoie doar de numărul de telefon pentru a accesa mesajele și chiar pentru a șterge conturile.

Specialiștii le recomandă tuturor utilizatorilor de Whatsapp să nu furnizeze datele personale ale contului nimănui, pentru a rămâne în siguranță.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.