Dosarul celebrului criminal Ion Râmaru, în imagini care nu s-au văzut până acum! Autor a patru omoruri, studentul a terorizat Capitala în anii `70

Publicat in Cunoastere 02 Aprilie 2018 2900 ori
Google+ WhatsApp
Dosarul celebrului criminal Ion Râmaru, în imagini care nu s-au văzut până acum! Autor a patru omoruri, studentul a terorizat Capitala în anii `70
Dosarul celebrului criminal Ion Râmaru, în imagini care nu s-au văzut până acum! Autor a patru omoruri, studentul a terorizat Capitala în anii `70

La mai bine de 40 de ani de la ororile pe care le-a comis în Capitală, Libertatea vă prezintă dosarul celebrului criminal Ion Râmaru, în imagini care nu s-au văzut până acum! Asasin în serie, tânărul din Corabia care venise să studieze în Capitală a fost în anii 1970 și 1971 autorul a patru crime, tentative de omor, tâlhării și hoții.

Despre asasinul care a îngrozit Bucureștiul în acea perioadă a curs multă cerneală. Milițienii de la ”Omoruri” de la acea vreme au avut poate cel mai complex dosar. Acțiunea ”Vulturul”. Așa au numit cazul celui, poate, cel mai sângeros asasin al României din ultimul secol.

Acest lucru a rămas imortalizat în imagini, fotografii din timpul anchetei care nu s-au mai văzut până acum și pe pe care Libertatea vi le prezintă. Sunt imortalizate locurile în care Ion Râmaru a atacat, fotografii cu loviturile aplicate unor tinere care au avut șansa să scape cu viață, armele asasinului, dar și imagini inedite cu acesta.

Ion Râmaru a fost student la ”Medicină Veterinară”

Criminalul in serie Ion Râmaru a ținut sub teroare Bucureștiul un an întreg, între 1970 și 1971. Născut în 1946, asasinul a fost admis la 20 de ani, la Facultatea de Medicină Veterinară din București. Nu a reușit niciodată să finalizeze studiile, iar colegii săi mai mult îl evitau pentru că era o fire ciudată care, atunci când se enerva, se tăia pe mâini și pe picioare.

A fost supranumit ”Vampirul din București”

Ion Râmaru nu se numără printre asasinii cu un număr mare de victime, însă e considerat unul dintre cei mai sângeroși pe care i-a cunoscut România. Supranumit ”Vampirul din București, studentul și-a săvârșit faptele cu violentță și sadism. Obișnuia să-și muște victimele și să le sugă sângele. Pe toate le-a violat, pe unele chiar și după ce au murit.

Criminalul a fost împușcat la ”Jilava”

Criminalul ajuns celebru în acea perioadă a ucis patru femei și a încercat să ucidă alte șase. Însă pe lângă aceste fapte, el a mai comis și o listă întreagă de violuri, jafuri și tâlhării, dar și furturi și tot felul de găinarii. Capturat în 1971 după ce pe urmele sale au fost mobilizați mii de milițieni, Ion Râmaru a fost executat la Penitenciarul Jilava. A fost legat de un stâlp și înainte ca plutonul de execuție să tragă, a cerut îndurare!
IMAGINILE AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.