O ucraineancă a fost reținută, pe aeroport, pentru un motiv de necrezut: arată cu două decenii mai tânără!

Publicat in Cunoastere 28 Septembrie 2017 2348 ori
Google+ WhatsApp
O ucraineancă a fost reținută, pe aeroport, pentru un motiv de necrezut: arată cu două decenii mai tânără!
O ucraineancă a fost reținută, pe aeroport, pentru un motiv de necrezut: arată cu două decenii mai tânără!

La cei patruzeci și unu de ani ai săi, ucraineanca Natalia Dzenkiv pare cu mult mai tânără, astfel că angajații cu atribuții de control al pașapoartelor dintr-un aeroport turcesc au avut motive serioase să creadă că au de-a face cu o persoană care călătorește cu pașaportul altcuiva, la aflarea vârstei sale reale, trecută în acte. Motiv pentru care, imediat după examinarea documentelor de călătorie, au reținut-o pe femeie, în vederea clarificării situației.

Între granițele țării sale, Natalia Dzenkiv este o persoană cunoscută, fiind o admirată cântăreață și membră a unei formații pop-rock de succes, pe nume Lama. „Sunt obișnuită să primesc complimente legate de felul în care arăt, dar nu mi-aș fi închipuit, vreodată, ca acesta să reprezinte un motiv pentru reținerea mea”, a declarat femeia, amuzată, după cele petrecute pe aeroport, în Turcia.

c

d

La clarificarea situației au contribuit și câțiva conaționali de-ai Nataliei Dzenkiv, care, observând-o, au rugat-o să le ofere autografe și care au confirmat că nu este vorba despre o persoană ce călătorește sub o altă identitate, ci pur și simplu despre o femeie care, la peste 40 de ani, arată de 20.

Concluzia este că, uneori, un aspect „prea tânăr” te poate pune în încurcătură. Dar, oare câte dintre urmașele Evei n-ar accepta cu seninătate, după 40 de ani, asemenea încurcături și incidente, dacă ele ar reprezenta prețul unei înfățișări de persoană aflată la frumoasa vârstă a studenției?!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.