Mahomed, musulmanii și pedofilia… Asta va deveni Europa mâine? Galerie foto

Publicat in Cunoastere 21 Mai 2017 1970 ori
Google+ WhatsApp
Mahomed, musulmanii și pedofilia… Asta va deveni Europa mâine? Galerie foto
Mahomed, musulmanii și pedofilia… Asta va deveni Europa mâine? Galerie foto

Agresivi și fanatici, mulți dintre musulmani nu vor să iasă din Evul Mediu întunecat. Trăiesc cu convingerea fermă că islamul este singura religie adevărată și că ea trebuie impusă în toată lumea, cu vorba bună sau cu forța. Infectați de o ură mistică, sunt destui cei care i-ar ucide pe toți nemusulmanii, convinși fiind că fac ceva plăcut lui Alah și că, nu doar că nu vor fi pedepsiți, ci vor ajunge în paradis unde vor fi răsplătiți cu zeci de fecioare, de care se vor putea bucura în voie…

Și când te gândești că trădătorii culturii europene care conduc UE se dau peste cap pentru a duce la bun sfârșit colonizarea musulmană a Europei, pentru a mixa populația Europei cu milioane de musulmani, mulți dintre ei incapabili să se adapteze la civilizația noastră, mulți alții refuzând din start să o facă.De unde însă această dorință obsesivă pentru fecioare, pentru fete sau fetițe neprihănite?

Ei bine, justificarea relației cu fetițe de 6-10 ani este dată de însuși faptul că profetul Mahomed s-a căsătorit cu o fetiță de 6-7 ani, Aisha, cu care s-a culcat pe când aceasta avea 9-10 ani. Așadar, dacă profetul Mahomed a fost ceea ce în vremea noastră poartă numele de PEDOFIL, de ce nu ar fi și un oarecare prăpădit de musulman?! Cu această acoperire religioasă, lumea musulmană a fost martora, timp de secole, a unui număr uriaș de abuzuri sexuale comise asupra fetițelor; și este și în continuare!

Pentru a înțelege mai bine ce ne aducem în casă, vă propun să vedeți câteva fotografii edificatoare din lumea musulmană, cea care consideră pedofilia un act firesc…

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.