Cum vrea Erdogan să ne islamizeze. Mesaj către turcii din Europa: „Faceţi cel puţin cinci copii. Voi sunteţi viitorul Europei“

Publicat in Cunoastere 18 Martie 2017 1237 ori
Google+ WhatsApp
Cum vrea Erdogan să ne islamizeze. Mesaj către turcii din Europa: „Faceţi cel puţin cinci copii. Voi sunteţi viitorul Europei“
Cum vrea Erdogan să ne islamizeze. Mesaj către turcii din Europa: „Faceţi cel puţin cinci copii. Voi sunteţi viitorul Europei“

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan are soluții pentru islamizare Europei: plantarea de moschei și încurajarea natalității turcilor aflați deja în zona UE.

Și dacă în cazul moscheilor, Europa are cu miile (spre invidia Sultanilor din vechime care nu au putut face așa ceva în vremea lor), România fiind la rândul ei pe lista unor astfel de proiecte, datorită unor caraghioși precum Ponta și Iohannis, mai trebui ca și musulmanii să se înmulțească ca ciupercile, mai ales turcii, pentru ca visul lui Erdogan să prindă contur.

Știind care este natalitatea europenilor și care este trendul schimbărilor demografice din Europa, supărat pe deasupra de decizia de interzicere a valului islamic în UE, Erdogan atacă la baionetă viitorul continentului nostru.

Astfel, chiar în această zi, în oraşul Eskisehir, în cadrul campaniei în favoarea unui referendum pe tema schimbării regimului politic în ţară prin sporirea puterilor sale, după cum ne informează News.ro, noul sultan de la Istambul a venit cu soluția momentului pentru cucerirea Europei. Iată mesajul lui pentru turcii aflați prin Germania, Austria, Olanda și celelalte țări ale uniunii:

”Duceţi-vă şi trăiţi în cartiere mai bune. Conduceţi cele mai bune maşini. Trăiţi în cele mai bune case. Faceți nu trei, ci cinci copii. Pentru că voi sunteţi viitorul Europei. Acesta va fi cel mai bun răspuns nedreptăţilor comise împotriva voastră.”

Și chiar dacă naivii și îndoctrinații lui Soros vor pleda mai departe pentru multiculturalism fără limite, strigând în gura mare că totul e ok, în realitatea ne paște o Europă majoritar musulmană în 50 de ani, dacă europenii nu se trezesc la timp.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.