Lanțul de restaurante La Plăcinte face propagandă pro-rusă și vorbește despre ocupația românească… a Moldovei

Publicat in Cunoastere 29 Iunie 2016 1266 ori
Google+ WhatsApp
Lanțul de restaurante La Plăcinte face propagandă pro-rusă și vorbește despre ocupația românească… a Moldovei
Lanțul de restaurante La Plăcinte face propagandă pro-rusă și vorbește despre ocupația românească… a Moldovei

Ce vedeți în imagini nu sunt pagini din vreun manual de rusificare sau ceva asemănător, ci sunt pliantele care se află pe mesele din restaurantele La Plăcinte, din Moldova.

În cazul în care nu știați, citiți cum poporul moldovean este moldovean și limba este moldovenească și cum a suferit sute de ani sub ocupație românească, fiind eliberat de marele și bunul popor sovietic, în pauzele în care răscoalele nu erau înăbușite în sânge de către invadatorii români, ne informează Cetin.ro

la placinte 1

Compania La Plăcinte face parte din lanțul Andy’s Pizza, lanț deținut, în acte, de maf omul de afaceri moldovean Andrei Tranga, posibil implicat în Moldova în diverse afaceri cu droguri. Se pare că în afacere este implicat și Oleg Voronin, fiul fostului președinte pro rus Vladimir Voronin.

Știu că subiectul vă depășește și nu vă interesează, doar e la ei acolo, iar afară e cald și totul e bine. Doar că La Plăcinte s-a deschis și în România, cu planuri de a se extinde în toată țara cu câteva zeci de magazine. Aș fi curios dacă în România le predau aceeași lecție de istorie clienților. Banii invadatorilor sângeroși români sunt buni, la nevoie. Poate ar fi bine, nu știu, să îi ocoliți? Să nu mai cumpărați de la ei, ca protest față de mizeria pe care o practică peste graniță?

Sigur, îmi fac iluzii, benzinăriile Gazprom din zona Timișoarei sunt cele mai aglomerate. Au prețuri mici, iar patriotismul nu ține de foame.

Sursa: Cetin.ro

la-placinte 2

la-placinte 3

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.