Cum îi „Țiganizează” presa franceză pe români…

Publicat in Cunoastere 25 August 2015 1572 ori
Google+ WhatsApp
Cum îi „Țiganizează” presa franceză pe români…
Cum îi „Țiganizează” presa franceză pe români…

Acum două zile m-am întâlnit cu un român care locuiește în Franța de 25 de ani, de la vârsta de 5 ani. Vorbind despre una, despre alta, am ajuns și la problemele sociale din această țară…

Ei bine, nu mi-a venit să cred în ce fel operează manipularea presei franceze care pare să aibă mandat să creeze o confuzie totală între țigani și români. Astfel, într-o aceeași emisiune de știri (dar am înțeles că rețeta se aplică mereu) s-a făcut următoarea prezentare: În primul caz, a fost luat de poliție de pe stradă un țigan pentru anumite ilegalități iar prezentatoarea  a spus că: „Un român, bla-bla-bla…” La a doua știre, în care s-a arătat cazul unui grup de țigani care au comis infracțiuni, aceștia au fost prezentați ca „Un grup de țigani dintr-o țară estică, bla-bla-bla…” Măi, să fie! Nici măcar nu s-a spus țara din care proveneau. Adică țiganii din România care comit infracțiuni sunt români; în schimb, țiganii din Ungaria sau Bulgaria nu sunt unguri sau bulgari, sunt țigani…

Înțelegeți unde se bate? Concluzia pe care o desprinde omul obișnuit este simplă: toți țiganii sunt români sau, altfel spus, românii sunt țigani. Și acest lucru se face cu bună știință, după o rețetă care se aplică și în alte țări. De altfel, tânărul român din Franța mi-a mărturisit că, atunci când își declină naționalitatea este adeseori întrebat dacă, în acest caz, nu este țigan; pentru că în conștiința europenilor confuzia este totală: român=țigan.

Vă pot spune că am primit multe semnale de acest fel în care românii plecați dincolo îmi spuneau că este foarte greu să își convingă colegii de muncă sau cunoscuții că românii și romii nu sunt același lucru, că România nu este Țara Țiganilor.

Cum s-a ajuns aici? Asta ar trebui să-l întrebăm pe fostul prim-ministru Petre Roman Neulander, fiul evreului bolșevic Walter Roman (Ernő Neuländer), sosit la noi pe tancurile sovietice, deoarece, inspirat de George Soros, din aceeași familie etnică, si prin susținerea unei clase politice la fel de imbecile și corupte ca cea de astăzi, nu numai că a promovat în România o lege care a transformat numele de țigan în acela de rom, dar a pledat ca acest lucru să se promoveze la nivel internațional.

Este la mintea cocoșului că niciun politician responsabil și patriot nu ar fi putut face așa ceva, pentru că numai un idiot nu ar fi realizat că se va crea o confuzie internațională între români și țiganii deveniți romi. Dar, exact asta s-a dorit, iar astăzi culegem roadele acelui moment.

Și ca și cum nu ar fi fost destul, un alt evreu, fiu de mare și toxic ideolog comunist, respectiv Alexandru Florian, președintele Institutului Elie Wiesel, cu complicitatea tâmpă a întregii clase politice, a lansat pe piață așa-numita lege antilegionară care condamnă orice, numai comunismul nu (că, de, Alexandru Florian este nu numai pui de comunist bolșevic ci și un individ care a slăvit comunismul și pe Ceaușecu); o lege care, dacă își va face efectele nu numai că ne va elimina din istorie mari personalități și eroi dar va duce la o reinstaurare a principiilor bolșevice. Imaginați-vă: legea permite realizarea unor abuzuri uriașe prin, ATENȚIE!, validarea proceselor criminale din perioada prigoanei comuniste, care sunt bază a vânătorii de luptători anticomuniști!

Să sperăm că românii se vor trezi și îi vor penaliza pe acești minoritari care trag sforile la cele mai înalte nivele și care se vor stăpânii României!

 

P.S. Ca orice minoritate etnică, romii au dreptul la respect și la legi care să le protejeze identitatea și cultura, DAR această situație în care se creează o confuzie internațională între romi și români este inacceptabilă! În același timp, românii au dreptul, de asemenea, să-și protejeze identitatea și cultura. Deci…

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.