Vremea bună a adunat zeci de turiști la Băile Felix. ”Ne bucurăm că e căldura pe gratis”

Publicat in Unde Mergem? 17 Septembrie 2018 1868 ori
Google+ WhatsApp
Vremea bună a adunat zeci de turiști la Băile Felix. ”Ne bucurăm că e căldura pe gratis”
Vremea bună a adunat zeci de turiști la Băile Felix. ”Ne bucurăm că e căldura pe gratis”
Cine spune că a venit toamna? Cu siguranță nu cei care la mijlocul lunii septembrie se relaxează la soare și se bălăcesc în piscină. În stațiunea Băile Felix, turiștii încă se bucură de apă termală și de vremea bună.

Staţiunea Băile Felix arată ca în plin sezon estival, cu toate că aglomeraţia nu mai este la fel de mare ca acum o lună. Totul spre încântarea celor care se bucură de apa perfectă, mângâiaţi de razele soarelui mai blând decât în plină vară.

Cred că-i timpul tot aşa de bun, mai bun ca-n iulie. Acuma ne bucurăm că e căldura pe de gratis, vine aia care tre s-o plătim”, spune un turist.

Vacanţa în această perioadă are multe avantaje. De pildă, găseşti uşor un şezlong şi nu mai stai la coadă la restaurant.

Condiţiile sunt foarte bune. Şi vremea-i foarte bună, da. L-am urmărit pe Busu şi-a anunţat că e o vreme extraordinară”, spune un turist.

Şi hotelierii sunt încântaţi de vremea bună, mai ales că, pentru următoarele două weekend-uri, toate locurile de cazare sunt deja rezervate.

Turiştii aleg în continuare staţiunea Băile Felix. Sunt bugetarii care au primit vouchere şi, nu în ultimul rând, cei care vin prin casa de pensii”, spune Cristian Tăutu, PR manager.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.