"Wine-baruri", localurile din Bucuresti care educa gusturile

Publicat in Unde Mergem? 29 Martie 2017 707 ori
Google+ WhatsApp
"Wine-baruri", localurile din Bucuresti care educa gusturile
"Wine-baruri", localurile din Bucuresti care educa gusturile

Locurile de socializare din Bucuresti seamana tot mai mult cu cele din marile capitale europene.

 

 

La fel ca in Viena sau Paris, au aparut si la noi localuri care promoveaza bauturile de calitate si educa gusturile. Este exemplul wine barurilor, dupa care tot mai multi bucuresteni se dau in vant. Expertii pun aceasta schimbare pe seama aparitiei unui nou tip de consum, acela in cantitati mici, dar de calitate superioara.
Sticle de vin care mai de care mai speciale, povesti captivante si antreuri pe masura. Asa se descrie o seara intr-un bar specializat in vinuri, din Bucuresti.
Odata ce trec pragul unui astfel de bar specializat in vinuri, clientii primesc mai mult decat un pahar de vin de calitate, intr-o atmosfera destinsa. Personalul ii invata cum sa il aleaga, cum sa il deguste, cu ce sa-l combine si, cel mai important, le dezvaluie mici secrete care fac difenetnta de savoare.
Este un nou tip de consum, spun specialistii din domeniu.Un pahar de vin intr-un astfel de loc porneste de la 10 lei si poate ajunge la 30 de lei.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.