Oferta de Ziua Îndrăgostiţilor, la Teatrul "Toma Caragiu"

Publicat in Unde Mergem? 27 Ianuarie 2017 752 ori
Google+ WhatsApp
Oferta de Ziua Îndrăgostiţilor, la Teatrul "Toma Caragiu"
Oferta de Ziua Îndrăgostiţilor, la Teatrul "Toma Caragiu"

Ziua Indragostitilor aduce la Teatrul Toma Caragiu o oferta speciala si va ofera posibilitatea de a petrece alaturi de jumatatea dumneavoastra o seara de neuitat la teatru. Astfel, la spectacolele "Craca de la miezul noptii" de sambata, 11 februarie, si "Central Park West" de duminica, 12 februarie, la achizitionarea unui bilet la pret intreg veti primi inca un bilet gratis.

"Craca de la miezul noptii"de Catherine Aigner, regia Theo Herghelegiu este radiografia unei delicioase situatii de viata; un thriller cu accente comice; o poveste despre cum intervine destinul intr-o relatie de cuplu si reseteaza totul. Din distributie fac parte Dana Vulc, Cosmin Sofron, George Liviu Frincu, Lacramioara Bradoschi.

In regia lui Liviu Lucaci, "Central Park West" spune povestea unei psihiatre care tocmai a descoperit ca cea mai buna prietena are o aventura cu sotul ei. Ii veti putea revedea pe Nadiana Salagean, Ada Simionica, Dragos Campan, Andi Vasluianu si Diana Roman intr-o comedie in stilul binecunoscut al lui Woody Allen.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.