Workshop de autocunoastere si dezvoltare personala la Ploiesti

Publicat in Unde Mergem? 29 Ianuarie 2016 Actualizat: 29 Ianuarie 2016 1675 ori
Google+ WhatsApp
Workshop de autocunoastere si dezvoltare personala la Ploiesti
Workshop de autocunoastere si dezvoltare personala la Ploiesti

Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează luni, 1 februarie 2016, workshop-ul de dezvoltare personală „Timpuri noi, timpuri magice, timpuri de schimbare”.

 

În timpul acestui atelier, care se va desfăşura la sediul Casei de Cultură „I.L. Caragiale”, începând cu ora 16.00, Georgeta Pantelimon, specialist în tehnica radiantă şi inforenergetică, va prezenta această tehnică de armonizare interioară, ce are drept rezultate o mai mare flexibilitate în gândire, o capacitate crescută de înţelegere şi acceptare, sporirea încrederii în sine şi deschiderea către schimbare. La workshop sunt invitaţi să participe membrii Clubului Diana şi Clubului de Astrologie din cadrul Casei de Cultură „I.L. Caragiale”, membrii Universităţii Populare „Dimitrie Gusti”, precum şi tineri şi adulţi interesaţi de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.